obrazac-za-slike---vesti

 

 

Stadion „Karađorđe“

Gledalaca :               200

Sudija :                    Robert Kiš-Čepegi (Novi Sad)

Strelci :                    Asani (10. min), Grgić (21. min), Mazalica (68. min) i Ilić (84. min)

Vojvodina :           Žakula (Rockov), Nikolić (Vukaljević), Kočović (Živković), Zogović (Đurić), Miletić (Fimić), Popara (Tumbasević), Desančić (Luković), Asani (Vujošević), Stojanović (Mazalica), Grgić (Ćurko), Stamenić (Ilić)

Borusija 04 Fulda :    Volf, Bek, Dimitrijević, Jakš, Krauze, D. Miler, J. Miler, Pekert, Šad, Švab, Tregler

Igrali su još :            Gece, Kenig, M. Miler, Ma. Miler, Reit, Šeršadeh, Šincel i Širmer

„Mlada garda“ Vojvodine savladala je amatere iz Nemačke rezultatom 4 : 0.
U igri koja je pre ličila na lakši trening, najviše zbog velike vrućine, Novosađani su postigli po 2 gola u oba poluvremena. Mrežu gostiju prvi je načeo Elmir Asani koji je dobro ispratio oštar centaršut po zemlji Jovana Stojanovića i iz neposredne blizine poslao loptu u nebranjenu mrežu. Prednost domaćina duplirao je Luka Grgić u 21 minutu. Centarfor „crveno-belih“ je oduzeo loptu nespretnom štoperu nemačke ekipe na ivici šesnaesterca, krenuo par koraka i onda šutirao kroz noge golmanu Volfu.
U drugom delu utakmice stručni štab Voše je na teren poslao kompletnu novu postavu. Nakon nekoliko propuštenih prilika Vujoševića i Ćurka u strelce se upisao Marko Mazalica, a 6 minuta pre kraja i Georgije Ilić i to uz svesrdnu pomoć nemačkog golmana koji mu je greškom dodao loptu na ivici šesnaesterca.
Ilić je taj poklon iskoristio i postavio konačan rezultat.