obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

 

ZLATIBOR: Stadion hotelskog kompleksa Palisad

Gledalaca :         500

Sudija:                  Đurović (Zlatibor)

Strelci :                Ivanić (14 min.), Makarić (60 min.) i Gaćinović  (62. min)

VOJVODINA:     Jovanić,  Puškarić, Nastić, Pekarić, Miletić, Radoja, Poletanović, Ivanić, Veselinović, Alivodić, Makarić.

Igrali su još:        Milinković – Savić, Živković, Kočović, Pankov, Zogović, Popara, Grgić, Luković, Asani, Ilić i Gaćinović.

ČELAUL:               Kalentea, Dumitraš, Mark, Kazan, Ikin, Konču, Akin, Tepeš, Popadijuk, Ma|ine, Lukaš.

Igrali su još:         Jović, Rusu, Stefanesku, Matejik, Kitoške, Klarin, Vajdaš, Matuška, Gorija.

Fudbaleri Vojvodine su na završetku drugog dela priprema na Zlatiboru odigrali još jedan susret protiv petoplasirane ekipe rumunskog šampionata, Čelaula. Za razliku od prve utakmice koju su sa istim rivalom odigrali nerešeno, Novosađani su ovaj put ostvarili ubedljivu pobedu. Rumuni su za 90 minuta igre stvorili samo jednu polupriliku, dok su fudbaleri Vojvodine  pored tri postignuta gola mogli još koji put da savladaju rumuske golmane.

Već na samom startu utakmice, posle nekoliko minuta igre,  Vojvodina je propustila lepu priliku za vođstvo da bi u 14. minutu jednu odbijenu loptu Ivanić uspeo da pošalje u mrežu. Potom su se jedna za drugom ređale lepe akcije „crveno–belih“.  Najagilniji su bili Lazar Veselinović i Enver Alivodić ali je do kraja prvog dela ostalo 1 : 0.

Drugi gol Novosađani su postigli u 60. minutu kada je posle solo prodora Lazar Veselinovć odigrao povratnu  loptu koju je  Makaić smestio iza leđa Jovića.

Posle ovog gola trener Vojvodine Zoran Marić u vatru je ubacio mlađe snage ali odnos snaga na terenu nije se promenio što je rezultiralo i trećim golom čiji je strelac bio mladi reprezentativac Mijat Gaćinović.