obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :    50

Sudija :         Dino Kalafat (Novi Sad)

Strelac :        S. Novaković (68. min iz jedanaesteca)

Vojvodina :    Jovanić (Žakula), Živković (Nikolić), Kočović, Đurić (Puškarić), Pankov, Tumbasević, Popara (Stojanović), Makarić (Jović), Mojsilović, Novaković (Asani), Grgić

Cement :        N. Jorgić (Vukić), Babić (Tešić), S. Jorgić (Štefek), Vučković (Kukolj), Suvajdžić (Terzin), Katanić (Karać), Rašiovan (Radinović), Zeljko (Đurovka), Vukasović (Pećić), Simić (Šljivančanin), Vujanović (Vrzić)

Kombinovani sastav Vojvodine savladao je u prijateljskom odmeravanju snaga ekipu Cementa rezultatom 1 : 0.
Očigledno je bilo da ni jedni ni drugi nisu bili nešto posebno raspoloženi za igru, pa je za 90 minuta viđeno samo nekoliko prilika i jedan gol.
Jedina vredna pomena, u prvom delu utakmice, bila je šansa za Vojvodinu u 41. minutu kada je Novaković iz slobodnog udarca, iskosa sa leve strane, u nameri da centrira, pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa.
Drugo poluvreme bilo je za nijansu zanimljivije, ali su gledaoci videli tek jedan gol i to iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. Tome je prethodila akcija u kojoj je Luka Grgić dobio dubinski pas u kazneni prostor, stigao do lopte pre golmana Vukića koji ga je oborio, a sudija Kalafat pokazao na belu tačku. Siguran sa 11 metara bio je Slobodan Novaković.