obrazac-za-slike---vesti

 

 

FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :      100

Sudija :           Radić (Novi Sad)

Strelac :          Tumbasević (87 min)

Vojvodina :      Delač (Žakula), Vulićević (Barić), Leković (Nastić), Trajković (Đurić), Vuković (Fatić), Radoja (Tumbasević), Poletanović (Milinković-Savić), Vranješ (Vukčević), Kosović (Denković), Alivodić (Gaćinović), Škuletić (Kaluđerović)

Cement :        Šegavac, Vislavski, Kragović, Đorović, Vučković, Čović, Kuzmanović, Uzelac, Filipović, Topolić, Peruničić

Igrali su još :  Đurikin, Kukolj, Samardžić, Desnica, Cvrkota, Gašparović, Nedimović i Džarić

Koristeći pauzu zbog odložene utakmice u Nišu, fudbaleri Vojvodine odigrali su prijateljski susret sa beočinskim Cementom. Trener Nikolić na teren je izveo dva kompletna tima, dajući šansu svakom  da odigra po 45 minuta.
Novosađani su, očekivano, ceo tok utakmice imali inicijativu ali su se propisno ispromašivali, naročito u prvom poluvremenu.
Kosović je pogodio stativu, Vranješ uzdrmao prečku udarcem sa preko 30 metara, a Škuletić za malo bio neprecizan posle dobrog centaršuta Vulićevića. Uz sve to, mladi golman Cementa Matja Šegavac je u nekoliko navrata uspešnim intervencijama sprečio da domaćin dođe do rezultatske prednosti.
Postava koja je nastupila u drugom delu igre stvorila je još par dobrih prilika, pre svih Kaluđerović i Vukčević  ali je rezultat ostao nerešen sve do 3 minuta pred kraj. Tada je na oko 22-23 metra od gola oboren Simon Vukčević koji je uzeo loptu u želji da sam izvede prekid. U poslednjem trenutku se predomislio i prepustio taj zadatak Janku Tumbaseviću koji je baš kao i desetak dana ranije na utakmici protiv istog protivnika, iz iste pozicije na potpuno identičan način šutirao preko živg zida i pogodio desni ugao.
Cement je svoju jedinu priliku za gol propustio kod rezultata 0 : 0 kada je rezervista Cvrkota izašao sam pred Žakulu, šutirao u donji levi ugao ali je iskusni golman Vojvodine loptu izbio u korner.