obrazac-za-slike---vesti

 

 

Prva dva kola novog šampionata za Vojvodinu nisu prošla upešno. Od mogućih i moramo reći očekivanih 6 bodova, osvojena su samo 2 pa je ta činjenica razlog više da „crveno-beli“ u drugoj utakmici pred svojim navijačima imaju imperativ pobede. Protivnik, ni malo lak, Spartak koji je za razliku od Voše startovao odlično i na svoj konto uknjižio 4 boda. Ekipa Pece Kurćubića je spoj iskusnih i prekaljenih superligaških igrača koje predvode Torbica, Trivunović, Stevanović, reprezentativni golman Aleksić …
Nakon remija sa moldavskim Šerifom u prvoj utakmici plej ofa kvalifikacija za ligu Evrope, Vojvodina po rečima njenog stratega Marka Nikolića, silno želi prvu pobedu pred svojim navijačima. Za ostvarenje tog cilja potrebni su, iznad svega visoka motivacija i poštovanje rivala. Jedan od važnih segmenata biće po tvrdnjama Nikolića i podrška sa tribina. Navijači Voše pokazali su se sjajno na utakmici protiv Šerifa pa šef struke „crveno-belih“ apeluje na simpatizere „stare dame“ da i u vojvođanskom derbiju naprave bar približnu atmosferu sa utakmice od prošlog četvrtka.

Što se tiče sastava tima, moguće su jedna do dve izmene u odnosu na startnu postavu od pre 3 dana ali o konkretnim imenima nije bilo reči.

Utakmica Vojvodina-Spartak igra se u nedelju 25. 08. 2013. na stadionu „Karađorđe“ sa početkom u 20:30 časova.
Cene ulaznica su : zapad 400 din i istok 300 din
Radno vreme blagajne je od 12:00-20:30 časova

http://youtu.be/8n9Im0aPf1A