FK_Čukarički

 

U 14. kolu JSL lige fudbaleri Vojvodine sastaju se sa ekipom Čukaričkog. S obzirom na stanje na tabeli, možemo reći da će ovo biti i derbi 14. kola JSL. Utakmica se igra u subotu 29.11.2014. od 15:00 časova.

Inače, ovo 33. zvanična utakmica ova dva kluba. U dosadašnje 32 uspešnija je bila Vojvodina, sa 19 pobeda, uz 14 poraza i 9 utakmica koje su se završile bez pobednika. U prošlogodišnjem izdanju JSL, obe utakmice su završene bez pobednika. U Novom Sadu 1 : 1, dok je u Beogradu bilo 0 : 0. Zanimljiv je podatak da, Čukarički nikad nije pobedio Vojvodinu u Novom Sadu.

Ekipa Čukaričkog nalazi se na 4. mestu sa 22 osvojena boda iz 13 utakmica. U poslednja tri kola beležili su dosta promenljive rezultate. Pobedili su Mladost, nakon čega su odigrali nerešeno protiv C. zvezde, da bi u poslednjem kolu poražni od Jagodine sa čak 3 : 0.

Očekivanja trenera Zorana Marića

Zvuči kao fraza, ali očekuje nas jedna teška utakmica, zaista. Mislim da je Čukarički izuzetno dobra ekipa, sa dobrim trenerom, i na okupu su već duži niz godina. Igraju kvalitetno i napadački, što me izuzetno raduje, jer obećava jednu dobru i zanimljivu utakmicu. Što se tiče povređenih igrača, Alivodić je i dalje povređen i na njega ne računam.

Očekivanja levog beka Bojana Nastića

Kao što je šef rekao ,očekuje nas jedna teška utakmica. Mi želimo da zatvorimo sezonu na način na koji smo je i otvorili, gde smo ostavili jedan jako lep utisak. Očekuje nas i kup utakmica sa ovim protivnikom, ali za nas je najvažnija sutrašnja utakmica. Idemo na pobedu.

Podsećamo, ulaz na istočnu tribinu je bespalatan!