FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :        50

Sudija :             Milan Šutulović (Novi Sad)

Strelci :            Mitošević, Bojović i Deletić (za Vojvodinu), a Ćosović (za Dunav)

Vojvodina :      Kesić, Grin, Nastić (Branković), Karan (Babić), Đurić, Mitošević, Ivanić (Bilbija), Škuletić (Spremo), Jao (Š. Kordić), Bojović

Dunav :          Vulić Žeželj, Zogović, Jerković, Lukić, Kačar, Ilisić, Kokir, Drljača, Đemaj, Haska

Igrali su još :   Mijatović, Dukić, Milanović, Ćosović i Lijeskić

Izuzetno loši vremenski uslovi nisu smetali ekipama Vojvodine i Dunava da prikažu više borbenu nego kvalitetnu predstavu pred pedesetak promrzlih i pokislih gledalaca.
Kombinovani sastav „crveno-belih“ došao je do prednosti u u uvodnim minutima utakmice. Antvi Jao je sa desne strane ubacio loptu u šesnaesterac, a odbrana Dunava kratko je odbila na nekih 18 metara od gola, tačno na noge Mitoševiću. Usledio je „lažnjak“ kojim se igrač Vojvodine oslobodio svog čuvara, da bi akciju krunisao  preciznim prizemnim udarcem  u donji desni ugao.
Gosti iz Starih Banovaca izjednaili su početkom drugog poluvremena preko rezerviste Ćosovića koji je nakon gužve i „bilijara“ pred golom Vojvodine iz neposredne blizine savladao Kesića.
Tokom drugog dela igre, Karan, Bojović, Deletić, Bilbija i Kordić promašili su sigurno desetak izglednih šansi za gol. Nešto zbog dekoncentracije, lošeg terena ali i dobrih odbrana četvrtog golmana Vojvodine, Stefana Mijatovića, koji je u drugih 45 minuta čuvao mrežu gostiju.
Tek pred sam kraj susreta, Novosađani su došli do relativno ubedljive pobede zahvaljujući golovima Bojovića i Deletića. Prvo je Bojović realizovao lep centaršut Bilbije iz slobodnog udarca i glavom sproveo loptu u mrežu, a samo minut, dva kasnije, Deletić je bio brži od istrčalog Mijatovića i udarcem iskosa sa leve strane postavio konačnih 3 . 1.