obrazac-za-slike---vesti

 

 

Stara Pazova

Sportski centar FSS

Gledalaca :          50

Sudija :               Branko Labus (Novi Sad)

Strelac :              Jarad (19 min)

Vojvodina :          Popović, Nikolić (Petrić), Nastić, Vujačić (Kovačević), Vidović, Mitošević (Ađuru), Tumbasević, Kosović (Ilić), Ivanić, Kaluđerović, Denković

Hapoel Hašaron : Itamar, Kobi, Bogićević, Meir, Tiago, Menheron, Efraim, Hadić, Levi, Šivhon, Jarad

Igrali su još .       Necer, Kacov, Menahem, Jair, Landberg i Đoković

Kombinovani sastav Vojvodine poražen je u prijateljskoj međunarodnoj utakmici od izraelske ekipe Hapoel Hašaron.
U zanimljivoj, obostrano otvorenoj igri bolje su se snašli Izraelci odlučio je pogodak koji je postigao Jarad u 19. minutu. Nakon greške fudbalera Vojvodine koji su nepotrebno kombinujući izgubili loptu na protivničkoj polovini, usledio je brz kontra napad, Jarad je izašao sam pred Popovića i postigao jedini i, ispostavilo se, gol koji je odlučio pobednika.
Novosađani koji u prvom delu igre nisu stvorili ni jednu ozbiljniju priliku pred golom Hapoel Hašarona, u nastavku su zaigrali mnogo bolje. Kaluđerović je u 50 minutu sa ivice šesnaesterca šutirao iz okreta ali je pogodio stativu. Isti igrač je 15. minuta pre kraja sa leve strane utrčao u kazneni prostor gde su ga na nepropisan način zaustavila dvojica protivničkih igrača. Sudija Labus opravdano je pokazao na belu tačku sa koje je Kaluđerović umesto mreže pogodio prečku.

Inače sudija Labus je, čini nam se, svakom igraču izraelske ekipe koji je bio na terenu pokazao žuti karton. Toliko nediscipline, nepoznavanja osnovnih fudbalskih pravila (primer : menjaju golmana bez prijave sudiji i to iza gola) pa i grubosti (povređen Igor Vujačić) davno nismo videli od nekog tima iz ozbiljne fudbalske zemlje. To sve naravno nikako ne umanjuje njihovu zasluženu pobedu.