obrazac-za-slike---vesti

 

 

Fudbalske klubove Vojvodinu i Borac iz Banja Luke spaja višegodišnje iskreno sportsko prijateljstvo koje korene vuče  u više nego bratskim odnosima navijača ova dva kluba.

Današnjom zvaničnom posetom visoke delegacije Banjalučana Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ udareni su temelji jedne mnogo tešnje saradnje na obostranu korist. Potvrdio nam je to i gospodin Zoran Pavlović, sportski menadžer novosadske „Stare dame“ :

-Ovo je prvi korak ka uspostavljanju sportske saradnje dva kluba koja će uskoro biti ozvaničena potpisivanjem ugovora. U najkraćem, sporazum će podrazumevati da će Vojvodina biti prva opcija svakom mladom, talentovanom igraču Borca kao i da će u suprotnom smeru, put Banja Luke, odlaziti fudbaleri Vojvodine koji će se kaliti u prvenstvu BiH.
Takođe smo u razgovorima sa delegacijom Borca načelno dogovorili da će se u okviru proslave 100-godišnjice „crveno-belih“ odigrati jedna ili dve prijateljske utakmice dva kluba.

Sastanku su sa strane domaćina prisustvovali : Generalni sekretar kluba Radisav Rabrenović, sportski menadžer Vojvodine Zoran Pavlović i menadžer Nikola Pavlović. Goste iz glavnog grada Republike Srpske predsavljali su : direktor omladinske škole FK „Borac“ Slobodan Starčević i članovi radne grupe Draško Ilić i Darko Ljubojević.