Nemanja Ahčin, Saša Drakulić, Filip Starič, Katarina Cicvarić, Nikola Simić i Emil Rockov

 

Fudbalski klub Vojvodina danas je potpisao petogodišnji ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa hotelom „Palisad“ sa Zlatibora.

Već godinama unazad, fudbaleri Vojvodine letnje pripreme za novu sezonu često sprovode na Zlatiboru, jednoj od najlepših planina u Srbiji, a svaki put kada je tako, u „staroj dami“ se ne postavlja pitanje gde će biti smešteni igrači i članovi stručnog štaba. Hotel „Palisad“, koji svojim komforom i uz pomoć ljubaznog osoblja uvek omogući maksimalne uslove za rad crveno-belih, već više puta je bio baza FK Vojvodina tokom letnjih priprema, a sada je odlučeno da ta saradnja bude ozvaničena i to za narednih pet godina.

Naime, na štandu Turističke organizacije Zapadne Srbije na ovogodišnjem Sajmu lova, ribolova, turizma, ekologije i sporta, popularnom „LORIST“-u, danas je potpisan petogodišnji ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između FK Vojvodina i hotela „Palisad“. U ime FK Vojvodina, ugovor je potpisao sportski direktor crveno-belih Saša Drakulić, dok je u ime hotela „Palisad“ to učinila izvršna direktorica marketinga i prodaje ovog objekta Katarina Cicvarić. Pored predstavnika medija, potpisivanju ugovora prisustvovali su i prvotimci Vojvodine Emil Rockov, Nikola Simić, Filip Starič i Nemanja Ahčin.

Uz osmeh i obostrano zadovoljstvo, Saša Drakulić se još jednom zahvalio hotelu „Palisad“ na tome što je i tokom proteklog leta fudbalerima Vojvodine omogućio idealne uslove za pripreme, dok je Katarina Cicvarić poželela fudbalskom klubu Vojvodina dobre rezultate u nastavku sezone i istakla da joj je drago što će Voša i u narednih pet godina tokom najvažnijeg dela priprema boraviti upravo u „Palisad“-u.