FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :      100

Sudija :           Ilija Brdar (Novi Sad)

Vojvodina :       Žakula (Kordić), Vulićević (Smiljanić, Ađuru), Nastić (Pavlović), Petrić (Đurić), Jokić (Trajković), Mitošević (Radoja), Poletanović (Sekulić), Bah (Šušnjar), Alivodić (Deletić), Đerić (Abubakar), Katai (Kosović)

Indeks :           Buzadžija, Stakić, Barać, Ponjević, Jovović, Nedić, Đukić, Pervaz, Zlatković, Vujanić, Ćuk

Igrali su još :   Čović, Golić, Šandor, Brkljača, Đorović, Alavanja, Klaić, Starovlah, Gavrilović, Turan, Ugrenović, Stanković, Banjac

Prva zvanična provera fudbalera Vojvodine završila je bez golova zahvaljujući pre svega srčanim i borbenim „studentima“ koji su hrabro odolevali tokom svih 90 minuta utakmice.
Prvo pouvreme bilo je poprilično siromašno, kako igrom tako i prilikama pa smo zabeležili po jednu izglednu šansu na obe strane. Indeksovci su zapretili preko Nedića koji je dobio loptu u prazan prostor, pretrčao Petriča i Jokića, potom dobro šutirao ali je Žakula sjajnom intervencijom izbio loptu u korner.
Vojvodina je mogla do vođstva kada je sa desne strane centrirao Dawda Bah, a dvometraš Đenić udarcem glavom pogodio prečku.
Drugih 45 minuta bili su mnogo sadržajniji ali i pored nekoliko dobrih prilika Šušnjara (pogođena stativa) „crveno-beli“ nisu uspeli da materijalizuju terensku inicijativu.
U timu Vojvodine nastupila su dvojica igrača koji se nalaze na probi, pomenuti Bah (stigao iz Augsburga) i gorostasni Uroš Đenić koji stasom potseća na Nikolu Žigića. Prema rečima trenera Vojvodine Nebojše Vignjevića radi se o zanimljivim igračima koji će i u narednom periodu ostati sa ekipom kako bi stručni štab stekao jasniju sliku o njihovim mogućnostima.