Stadion „Karađorđe“

Gledalaca :       3000

Sudija :             Milenko Vukadinović (Beograd)

Strelci :             Đurić (20 min) za Vojvodinu i Živanović (29 min) za Jagodinu

Žuti karton :     Vulićević (Vojvodina), Valentić, Projić i Lepović (Jagodina)

Vojvodina :       Supić, Vulićević, Nastić, Jokić, Đurić, Grin, Poletanović (od 7 min Mitošević), Moreira, Stevanović (od 84 min Jao), Bojović (od 62 min Bilbija), Abubakar

Jagodina :        Bondžulić, Projić, Valentić, Tomić, Živanović, Gogić, Lepović (Milenković), Cvetković (Stojkov), Đenić (El Monir), Đurić, Stojanović

Šta reći o igri ekipe koja kao lider na tabeli na svom terenu  za 90 minuta igre stvori samo jednu šansu ?
Sporo, nepovezano, bez ideje  i igrača koji je kadar da potezom stvori priliku za gol. O šutu sa distance da ne govorimo. Samo jedna reč može opisati osećanje navijača Vojvodine po isteku 90 minuta večerašnjeg susreta-razočarenje.
Nasuprot njima, gosti su se novosadskoj publici prikazali kao tim u kojem se zna „ko kosi, a ko vodu nosi“. Izuzetno disciplinovani, znali su šta hoće i do svog cilja došli, više nego zasluženo.
Po jedna polušansa na jednoj i drugoj strani obeležile su početak utakmice. Prvo je u 8. minutu nakon greške Nastića koji je „prodao“ loptu protivniku, napadač gostiju Stojanović pokušao udarcem glavom ali je lopta otišla mimo okvira gola.
Sa druge strane, slična situacija dva minuta docnije. Moreira izvodi slobodan udarac sa leve strane, a u najviši u skoku Đurić šalje loptu preko gola.
Što nije uspeo u 10. minutu, Đurić je realizovao nešto kasnije. Igrao se 20. minut. Moreira je izveo korner sa leve strane, a štoper „crveno-belih“ je udarcem glavom iz neposredne blizine pogodio mrežu. Činilo se tada da će Vojvodina, baš kako je i planirao trener Vignjević, ranim golom poremetiti koncepciju igre pulena Sime Krunića, no zadovoljstvo u taboru Novosađana trajalo je samo 9 minuta. Jagodinci su do izjednačenja došli na istovetan način kako su i primili gol. Pored statične odbrane Vojvodine, loptu ubačenu iz kornera, glavom je u mrežu smestio štoper Živanović.
„Ćurani“ su posebno opasni bili iz prekida pa umalo nisu  došli i do drugog gola u poslednjem minutu prvog poluvremena ali na sreću Novosađana sve se dobro završilo.
Drugo poluvreme-ista slika na terenu. Jagodinci su se znalački branili (uz uobičajeno valjanje po terenu bez ikakvog razloga) dok su igrači u crveno-belim dresovima „igrali po živcima svojih navijača“.
Jedine dve, kakve takve prilike za gol,  propustili su Bilbija u 81. i Moreira u 87. minutu. U prvom slučaju Abubakar se izborio za loptu na dvadesetak metara od gola, uposlio Bilbiju koji traljavo šutira pored gola. Šest minuta kasnije, Bondžulić je odbranio udarac Portugalca iskosa sa desetak metara.