Trostruki strelac Georgije Ilić

 

FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :    100

Sudija :          Nemanja Gajdobranski (Novi Sad)

Strelci :         Ilić 3, Spremo 2, Deletić 2, Bilbija, Kosović (iz jedanaesterca), Škuletić i Sekulić za Vojvodinu, a Radišić za Jedinstvo

Vojvodina :    Žakula (Kordić), Nikolić, Branković (Pavlović), Karan, Radoja, Ađuru (Sekulić), Kosović (Petrić), Bilbija (Spremo), Deletić, Škuletić (Gaćinović), Jao (Ilić)

Jedistvo :       Nemčev, Njagrin, Stanković, Škero, Lazić, Krstinić, B. Matić, Balaban, Rigo, Stojisavljević, Radišić

Igrali su još : Veskov, Štefkić, Cvijanović, M. Matić, Ćurčin, Šijanović i Janjić

Kombinovani sastav Vojvodine propisno je „izrešetao“ mrežu vodećeg tima Vojvođanske lige, grupa istok. Igrači „crveno-belih“ konačno su „upucali“ nišanske sprave što je na kraju rezultiralo pobedom izraženom dvocifrenim rezultatom.
Nepunih 10 minuta igre  bilo je dovoljno da Vojvodina povede sa 3 : 0. Posle smišljenih i brzih akcija, Bilbija i Deletić  načeli su mrežu Novobečejaca, a Kosović je treći gol postigao iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca sa 11 metara. Gosti su smanjili na 3 : 1 preko Radišića koji je realizovao lepo izveden kontranapad. Tačku na prvo poluvreme četvrtim golom stavio je Petar Škuletić.
U nastavku utakmice mreža Jedinstva zatresla se još 6 puta. Raspoloženi Spremo dva puta je pogodio mrežu dok je spretni Georgije Ilić postigao het-trik.
Nemanja Sekulić se „pretplatio“ na efektne golove sa velikih udaljenosti. Vezni igrač Novosađana poslao je pravu „bombu“ sa 25 metara i pogodio sam levi ugao.
Kuriozitet današnje utakmice je da su 7, od ukupno 11 postignutih golova, postigli igrači koji još uvek nastupaju za omladinski sastav Vojvodine.