FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :    300

Sudija :          Milorad Mažić (Vrbas)

Strelci :          Bilbija (9 min i 25 min iz jedanaesteca) i Glumčević (59 min)

Vojvodina :    Žakula (Kordić), Radoja (Nikolić), Nastić (Branković), Jokić (Glumčević), Karan (Trajković), Grin (Sekulić), Kosović, Bilbija (Spremo), Bojović (Ivanić), Jao, Deletić

Mogren :        Butorović, Ivanović, Popović, Mirković, Kapisoda, Radišić, Bojić, Bakić, Zec, M. Đurović, Vujović

Igrali su još : I. Đurović, Đoković, Nuhodžić, Gardašević, Pržica, Racković i Nedović

Lepa i zanimljiva fudbalska predstava u FC „Vujadin Boškov“. Novosadski superligaš savladao je u prijateljskom međunarodnom susretu člana crnogorske prve divizije, ekipu budvanskog Mogrena, rezultatom  3 : 0.
Tokom svih 90 minuta „crveno-beli“  imali su inicijativu, a kao plod dobre igre  kompletnog tima došla su i tri gola u mreži Budvana.
Najlepši trenutak gledaoci su videli već u ranoj fazi utakmice. Igrao se 9 minut kada je nemanja Bilbija postigao pravi evro gol. Mladi Banjalučanin odapeo je sa 25 metara i pogodio mesto na kojem se spajaju prečka i stataiva.
Isti igrač u listu strelaca upisao se i u 25 minutu, ovaj put iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. Prethodno je u par sekundi dva puta katastrofalno intervenisao štoper Mogrena Popović koji je dozvolio da mu Bojović otme loptu i krene sam ka golu. Odbrambenom igraču crnogorske ekipe nije preostalo ništa drugo nego da sa leđa nepropisno startuje na napadača Vojvodine, a internacionalcu Mažiću da pokaže na belu tačku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Bilbija.
Stručni štab Vojvodine je u drugom delu igre šansu pružio nekolicini talentovanih mladića iz omladinskog tima i oni su po svemu prikazanom opravdali poverenje.
Konačan rezultat postavljen je u 59 minutu. Korner sa desne strane odlično je izveo Spremo. Najviši u skoku bio je Karan nakon čijeg udarca glavom je lopta pogodila prečku, a stekao i se utisak, već prešla zamišljenu gol liniju. Sudija nije reagovao, a na odbijenu loptu startovao je mladi štoper Aleksandar Glumčević i ubacio je iza leđa golmana Butorovića.
Bila je ovo po svemu viđenom uspešna proba za igrače koji konkurišu za najbolji sastav Vojvodine.