Mladen Devetak, Nikola Gajić, Luka Vujanović, Stefan Cebara i Milan Lazarević

 

Fudbaleri Vojvodine sutra napuštaju hotel „Titanic Deluxe Golf Belek“, u kojem su bili smešteni tokom glavne faze priprema za drugi deo sezone.

Posle dugih i iscrpljujućih 12 dana priprema, fudbaleri Vojvodine sutra će napustiti hotel „Titanic Deluxe Golf Belek“ i vratiti se u Novi Sad, gde će nastaviti sa radom i pripremom za ono što ih očekuje od 17. februara, za kada je zakazana prva prvenstvena utakmica u drugom delu sezone protiv Voždovca.

Nakon jučerašnje pobede protiv Olimpije, crveno-beli su danas imali samo lakši relaksacioni trening i to na plaži, do koje su stigli laganim trčanjem, a tamo su potom igrali odbojku na pesku i iskoristili priliku da se okupaju u Sredozemnom moru. U odličnom raspoloženju i sjajnoj atmosferi, fudbaleri Voše su iskoristili lepo vreme za dan na plaži, iako je voda, prema njihovim rečima, bila prilično prohladna i ne baš idealna za kupanje.

Po običaju, atmosfera je tačku usijanja dostigla onda kada je na scenu stupio najveći zabavljač u ekipi Ivan Lakićević Mogli, koji je u moru, na opšte oduševljenje i smeh svojih saigrača, najpre odglumio davljenika koji je preživeo potapanje broda, a potom i popularni „shark attack“, odnosno napad ajkule. Kao i uvek, svom velikom prijatelju i saigraču u odbrani pomoć je pružio Nikola Antić tako što mu je ukazao veštačko disanje i reanimaciju srca, te tako omogućio da „stara dama“ i dalje može da računa na, kako je sam rekao, najboljeg desnog beka kojeg je upoznao.

Fudbaleri Voše će do kraja današnjeg dana imati slobodno, a sutra pre podne odradiće još jedan redovan zajednički trening. Nakon toga, sledi ručak i vožnja autobusom do Antalije, odakle u 16:30 časova po lokalnom vremenu sledi let za Istanbul, gde će se presesti na avion za Beograd. Na aerodrom „Nikola Tesla“, ekspedicija FK Vojvodina treba da sleti sutra oko 19 časova po srpskom vremenu.