Stadion „Karađorđe“

Gledalaca :              800

Sudija :                   Milan Jeremić (Beograd)

Strelac :                  Katai (4 min)

Žuti karton :            Pavlović (Vojvodina), Lukić i Vusljanin (Novi Pazar)

Vojvodina :              Supić, Vulićević (od 73. min Bojović), Pavlović, Trajković, Jokić, Ađuru, Radoja, Kosović (od 60. min Meleg), Stevanović, Katai (od 60. min Moreira), Abubakar

Novi Pazar :            Đogatović, Rnić, Lukić, Mujdragić, Žarković (Jakovljević), Bihorac, Alivodić, Vusljanin, Ristović (Raščić), Hadžibulić, Bogunović (Kecap)

KATAI DONEO 3 BODA

Cela priča na „Karađorđu“ stala je u 4 minuta koliko je fudbalerima Vojvodine trebalo da postignu prvi i jedini  gol koji im je doneo 3 važna boda i skok za jedno mesto na tabeli.
Novosađani su počeli ofanzivno i već u 3. minutu moglo je biti 1 : 0. Abubakar je pobegao svojim čuvarima po desnom boku, ušao u kazneni prostor i odigrao povratnu loptu na 7-8 metara od gola Đogatovića. Akciju je ispratio Kosović, šutirao po sredini gola ali je njegov udarac požrtvovanim padom izblokirao jedan od  odbrambenih  igrača  gostiju. Minut kasnije, Naemeka Ađuru je uputio odličan dubinski pas, a Aleksandar Katai bio brži od Mujdragića, ušao u šesnaesterac i hladnokrvn o pogodio levi donji ugao gola Novog Pazara. Činilo se da će nakon toga „crveno-beli“ nastaviti sa atacima i dotući grogiranog protivnika ali sve je ostalo samo na željama navijača.
Do kraja poluvremena gledali smo igru koja se odvijala uglavnom na polovini gostiju ali žansi za golove više nije bilo.
Već po tradiciji drugo poluvreme Novosađani igraju bolje ali ovog puta i to je izostalo. Valjda zadovoljni vođstvom i neambicioznošću rivala, „crveno-beli“ su „otaljavali posao“. Samo u par navrata ozbiljno su zapretili Đogatoviću, prvi put u 60. minutu nakon duplog pasa Kataija i Abubakata, plavokosi napadač Vojvodine ušao je u kazneni prostor ali je šutirao preko gola. Još bolju priliku je u 66 minutu propustio Stevanović. Vladan Pavlović je sa pozicije levog beka uposlio Moreiru na 14 metara po sredini gola. Portugalac je loptu prosledio Stevanoviću koji je neometam iz čiste pozicije umesto mreže pogodio prečku. Vredi zabeležiti i solidan udarac Dejana Melega iz slobodnog udarca sa 30 metara kada je lopta za nekih pola metra promašila okvir gola.
Pred sam kraj susreta probudili su se i pazarci pa je 3 minuta pre kraja na centaršut Alivodića, Miloš Bogunović iskosa sa desne strane efektno šutirao volejem ali je Supić sjajnom intervencijom spasao svoju mrežu i 3 boda.