FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :      250

Sudija :           Nemanja Gajdobranski (Novi Sad)

Vojvodina :     Supić, Smiljanić, Branković, Milović, Trajković, Mitošević, Rustenović, Novaković, Ivanić, Deletić, Šušnjar
M. Kordić, Smiljanić, Pavlović, Mojsov, Trajković, Ađuru, Rustenović, Bukorac, Deletić, Bojović, Šušnjar
Lazović, Čajević, Nastić, Kovačević, Karan, Bukorac, Moreira, Škuletić, Jao, Bojović, Š. Kordić
Omladinac :   Jagodić, Ilić, Lukić, Savić, Stojisavljević, Mirosavljević, hakač, Cvijanović, Ćeran, Stefanović, Kovačević

Igrali su još : Medić, Džepina, Jelić, Vesić, Mrčajac, Ćurčin, Simić

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da savladaju, u prvoj prijateljskoj utakmici nakon početka priprema, ekipu Omladinca iz Novih Banovaca.
Susret je, prema dogovoru dvojice trenera, podeljen na 3 dela, svaki u trajanju od po 30 minuta.
Na samom početku, igrao se drugi minut, „crveno-beli“  postigli su pogodak ali ga je sudija Gajdobranski poništio zbog ofsajda. Levom stranom protutnjao  je novajlija Deletić, lepo centrirao na peterac, a  Đorđe Šušnjar je za delić sekunde bio brži od golmana Jagodića i loptu poslao u mrežu.
Od tog momenta, pa sve do poslednjeg sudijskog zvižduka, Novosađani su promašili ravno 18 (osamnaest) šansi. Novaković, Deletić, Šušnjar i Ivanić u prvih 30 minuta, Šušnjar i Bojović u drugom delu i napokon Škuletić, Šaleta Kordić, Jao, Bojović  i Moreira u trećem nastavku, promašivali su šansu za šansom. Istini za volju, na golu Novobanovčana stajao je izvanredni golman Jagodić koji je u nekoliko navrata svojim odbranama izmamio aplauze prisutnih gledalaca.
U timu Vojvodine nedostajali su lakše povređeni kapiten Vulićević, Silađi i Bečelić.  Poletanović i Radoja  su sa reprezentacijom na pripremama, a  Stevanović, Bilbija i Abubakar se ekipi priključuju u ponedeljak.