FK_VOJVODINA_GRB

Derbi 5. kola Superlige Srbije, koji će na stadionu “Karađorđe” odigrati fudbaleri Vojvodine i Partizana, na programu je u četvrtak, 13. avgusta, od 20 časova. Do pomeranja je došlo na zahtev novosadskog kluba.

Prodaja ulaznica za susret jedina dva preostala srpska tima u evropskoj konkurenciji, počeće u sredu, 12. avgusta, na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a u Novom Sadu, od 9 do 19.30 časova. Cena karata iznosiće 500 dinara (Zapad), 400 dinara (Istok) i 200 dinara (Sever), s tim što će one u sredu moći da se kupe i na centralnoj blagajni stadiona “Karađorđe” od 12 do 18 časova.

Na dan utakmice, dakle u četvrtak, ulaznice će moći da se kupe na centralnoj blagajni “Karađorđa” od 12 do 20 časova, kao i na dodatnoj blagajni, pored kafića “Frends” na Zapadu i to od 17 do 20 časova.

Istog dana, od 17 časova pa do početka susreta u 20 sati, ulaznice za Istok moći će da se kupe i na blagajnama na ovom delu stadiona, pored restorana “Ognjište”, odnosno kod teniskih terena.

Napominjemo da je, odlukom UO FK Vojvodina, Zapad proglašen domaćom tribinom, što znači da na nju neće imati pristup gledaoci koji na stadion dodju sa obeležjima FK Partizan. Preciznije, redarska služba će te gledaoce, čak i ako imaju ulaznicu za Zapad, preusmeravati na istočnu tribinu.

Istovremeno, vlasnicima sezonskih karata FK Vojvodina za istočnu tribinu, biće omogućen ulaz na Zapad i Sever. Oni koji imaju te karte, kao i vlasnici sezonskih ulaznica za Zapad, koristiće ulaz broj 4 na ovom delu stadiona.