Фудбалери Војводине поражени су од екипе Рубина из Казања резултатом 3:0 (1:0), у пријатељском мечу одиграном у Белеку.

Пред око 100 гледалаца у спортском центру „Белис“, стрелци за Рубин били су Данченко у 44, Јевтић у 58. и Старфелт у 87. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Роцков – Стојковић, Ђурић, Саничанин, Деветак – Дринчић, Топић – Вукадиновић, Бојић, Гемовић (од 60. Ђуричин) – Мркаић.

Рубин: Ив. Коновалов – Сантос (од 46. Тарасов), Старфелт, Данченко (од 46. Бакаев), Иг. Коновалов (од 46. Марков) – Абилдгард (од 46. Могилеветс), Кваратскелија (од 46. Башкиров), Зуев, Јевтић – Давиташвили (од 46. Гранат), Игнатиев (од 60. Старфелт).

Од самог почетка утакмице, виђена је врло уједначена и борбена утакмица, али се на праве шансе чекало све до краја првог полувремена. У 44. минуту, најпре је Мркаић шутирао са десетак метара искоса, Иван Коновалов је одбранио, а потом је на лопту натрчао Вукадиновић, али је након његовог ударца лопта отишла неколико центиметара поред стативе.

На другој страни, практично већ у наредном нападу, Рубин је дошао у вођство. Са око 18 метара, ударац је упутио Данченко и савладао голмана Роцкова.

У 58. минуту, већ је било 2:0 за руски тим. Игнатиев је одлично проиграо Јевтића, који је избио сам испред Роцкова и рутински га савладао.

Војводина је могла да смањи резултат у 76. минуту, када је по десној страни добро прошао и центрирао Вукадиновић, а потом Стојковић шутирао са ивице казненог простора, али је лопта отишла поред стативе. На другој страни, у 87. минуту, Рубин је дошао до трећег поготка.

После корнера, Старфелт је добро скочио у петерцу и упутио ударац главом, а лопта, након што се за кратко два-три пута одбила између ногу неколико играча, на крају завршила у мрежу црвено-белих, чиме је уједно постављен коначан резултат ове утакмице.