obrazac-za-slike---vesti

 

 

FK „Vojvodina“ gleda ka budućnosti. Proklamovana orijentacija klupskih čelnika o forsiranju igrača iz svoje fudbalske škole dobila je još jednu potvrdu.
Kadetski reprezentativac Vanja Milinković-Savić svečano je promovisan u Media centru FC „Vujadin Boškov“. Mladog golmana predstavio je gospodin Zoran Pavlović koji je iskoristio ovu priliku da izrazi zahvalnost Vanjinoj porodici na odluci da potpiše profesionalni ugovor sa matičnim klubom uprkos mnogobrojnim inostranim ponudama koje je Milinković-Savić dobio nakon sjajnih partija za U-17 reprezentaciju Srbije.

VANJA MILINKOVIĆ-SAVIĆ : OSTVAREN SAN

-San svih dečaka iz Omladinske škole „Ilija Pantelić“ je da jednog dana potpišu profesionalni ugovor sa Vojvodinom. Ja sam svoj san upravo ostvario i nemam reči da opišem svoja osećanja.
Na pitanje Marine Buljovčić, PR-a Vojvodine kako se odlučio za fudbalsku, a ne za košarkašku karijeru, obzirom na fizičke predispozicije (202 cm), mladi golman je rekao :
-Želeo sam da nastavim očevim stopama jer je i on bio fudbaler. Kada sam shvatio koliko ću izrasti, već je bilo kasno za promene. Fudbal me je „zarazio“.

ILIJA PANTELIĆ : SINE BIĆEŠ VELIKI GOLMAN

Nakon što je predao golmanski dres sa brojem 30, legendarni čuvar mreže Ilija Pantelić je poručio svom nasledniku :
-Sine, Bog ti je dao sve, a na tebi je da vredno radiš i treniraš. Bićeš veliki golman ako ne i najveći u istoriji Vojvodine. Ja ti to od srca želim. I …nemoj više da rasteš.