Fudbalski klub „Vojvodina“ predstavio je na današnjoj pres konferenciji novog šefa stručnog štaba.
Nebojša Vignjević, nekadašnji uspešni fudbaler beogradskog Rada i nekoliko stranih klubova, tokom dosadašnje trenerske karijere vodio je crnogorske ligaše Grbalj i Rudar iz Pljevalja  (sa kojim je osvojio dva kupa i jednu titulu prvaka našeg južnog suseda), a po povratku u Srbiju  sedeo je  na klupama kulskog Hajduka i svog matičnog kluba Rada.

Sportski direktor Vojvodine, Miodrag Pantelić predstavio je u kratkom obraćanju medijima novog trenera i izneo razloge prekida saradnje sa dosadašnjim prvim stručnjakom Zlatomirom Zagorčićem. Po njegovim rečima, Zagorčić je nakon preuzimanja kormila prvog tima i u periodu dok je bio na čelu struke, napravio pozitivan iskorak što se tiče atmosfere i rezultata, što niko u klubu ne spori, ali vođstvo kluba stoji na stanovištu da ekipa nije igrala dobro, mučila se u svakoj utakmici protiv objektivno slabijih protivnika što je za klub renomea Vojvodine i kvaliteta igračkog kadra  nedopustivo.
Pored Zlatomira Zagorčića, klupu Vojvodine napustio je i njegov prvi asistent Zoltan Sabo.

VIGNJEVIĆ OBEĆAVA AGRESIVNIJU  I EFIKASNIJU VOŠU

Novinarima se potom obratio i novoustoličeni šef stručnog štaba „crveno-belih“, Nebojša Vignjević.
Istakao je da je sa zadovoljstvom prihvatio ponudu Vojvodine i obećao da će uložiti maksimum zananja i napora kako bi igra Novosađana u narednom periodu bila agresivnija i efikasnija. Posebno zadovoljstvo predstavlja mu saznanje da će raditi u klubu koji ima najbolje uslove u Srbiji i izuzetno kvalitetan igrački kadar.

Nebojša Vignjević je sa Vojvodinom potpisao ugovor na godinu dana.

Kompletan tok pres konferencije pogledajte ovde :