vino

 

 

 

Veliki broj zvanica iz sveta sporta, društveno političkog života, novinara, sponzora prijatelja kluba i veterana prisustvovao je svečanom predstavljanju palete „Vošinog vina“ koje je održano u fantastičnom enterijeru i atmosferi „Vinarije Kovačević“ iz Iriga. Na jednom mestu okupili su s Radomir Krstić Ilija Pantelić, Vasa Pušibrk, Radivoj Radosav, Vasa Rutonjski, Željko Jurčić, Đorđe Vujkov, Vladimir Trifunović, Brane Novaković, Joca Tanasijević, Goran Šaula, Stanislav Krejić …

U sjajnoj domaćinskoj atmosferi uz vatru iz kamina i sremske poslastice slušali smo nadahnute stihove Mike Antića u izvedbi prvaka SNP Miodraga Petrovića kao i pozdravne reči domaćina vinske kuće, Šefa kabineta gradonačelnika Grada Novog Sada gospodina Aleksandra Petrovića i Predsednia Organizacionog odbora proslave jubileja, gospodina Dr Radivoja Radosava.

Svi prisutni složili su se u jednom …da će dora kapljica Vošinog vina biti još bolja i ukusnija posle plasmna u finale Kupa.

Za izvanrednu organizaciju na (ne preterujemo) evropskom nivou, pored domaćina, najzaslužniji je jedan od neumornih klupskih operativaca, gospodin Milan Čabrić.

vino 1

vino 2

vino 3

vino 4

vino 5