Božidar Janjušević

 

FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :       100

Sudija :             Nemanja Gajdobranski (Novi Sad)

Strelci :             Janjušević i Sekulić

Vojvodina :       Čavić (Rockov), Smiljanić (Cvijić), Branković (Pavlović), Karan (Petrić), Radoja, Ađuru (Sekulić), Kosović (Rakić), Škuletić (Maksimović), Jao (Janjušević), Deletić (Ivanić), Bojović (Spremo)

Proleter :          Damir Drinić, Dragojević, Cvetanović, Krasić, Brunčević, Švonja, Vasiljević, Vislavski, Vukovljak, Babić, Vučić

Igrali su još :    Ćurko, Tanasin, Kavčić, Žigić, Kovačević, Rašiovan, Vukasović, Zec, Darko Drinić, Bošković, Ibrahim, Houtan i Rakić

Kombinovani sastav Vojvodine pokazao se bolji od prvoligaša sa Slane bare i na kraju zasluženo slavio u prijateljskoj utakmici odigranoj u FC „Vujadin Boškov“.
Zlatomir Zagorčić je, kao i njegov kolega sa druge strane, Nenad Lalatović, na teren izveo dve kompletne postave. Prvih 45 minuta na strani Vojvodine igrala je po imenima jača postava dok je strateg Slanobaraca renomiranom domaćinu  parirao sa svojom drugim timom.
Verovatno je i nesnosna vrućina uticala na igrače obe ekipe da tokom prvog perioda ne prikažu ono što znaju. Tek nekoliko poluprilika sa obe strane, jedva da su i vredne pomena.
Međutim, u drugom delu slika na terenu bila je mnogo sadržajnija. Lalatović je „u vatru“ bacio najkvalitetnije snage, a nasuprot njemu, Zagorčić je priliku dao mladićima iz omladinske škole.  Između ostalih debitovao je i golman  kadetske selekcije Emil Rockov. Bilo je tu i par igrača koji se nalaze na probi (Rakić, Janjušević i Maksimović). Od pomenute trojice, najkonkretniji je bio hitri Janjušević koji je nakon asistencije Milana Sprema postigao vodeći gol. Naime, Spremo je u svom stilu kao brzi voz pretrčao svoje čuvare, ušao u kazneni prostor gde je pokušao da ga izblokira jedan igrač Proletera. Mladi napadač se lepo snašao i uposlio Janjuševića koji šalje loptu pored nemoćnog Drinića u mrežu.
„Šlag na tortu“ stavio je Vošin „Gatuzo“, Nemanja Sekulić. Neumorni vezista je nekoliko minuta pre kraja utakmice dobio povratnu loptu na 30 metara od gola gostiju. Sevnula je levica, a lopta je prosto „probušila“ ruke mladom golmanu Ćurku i svoj put završila  u mreži.