obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Fudbaleri Vojvodine uspešno su okončali drugu fazu priprema na Zlatiboru i vratili se u Novi Sad. Šef stručnog štaba Zoran Marić dao je svojim pulenima slobodan dan, a danas „crveno-beli“  nastavljaju sa radom. Prema ranije utvrđenom planu i programu, ekipa će odraditi trening u FC „Vujadin Boškov“ da bi nakon toga usledio let za Belgiju i prijateljski susret sa Lokerenom koji će se u istoimenom gradu odigrati u subotu od 18:30 časova.
Ovo će biti dobra provera za prvu ovosezonsku takmičarsku utakmicu u okviru drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope koju će Vojvodina odigrati u četvrtak, 17. 07. 2014 protiv slovačkog Trenčina.

 

Zadovoljan sam onim što smo uradili na Zlatiboru – konstatuje trener Novosađana Zoran Marić. – Odradili smo dobre pripreme, čak su me neki i vrlo prijatno iznenadili. Znali smo i do sada da je omladinska škola Vojvodine jedna od najboljih u zemlji, ali ipak nismo očekivali da će sve proteći tako dobro. Ne bih za sada da izdvajam pojedince, svi zaslužuju pohvale.

Ova provera u kojoj će nam rival biti vrlo jaka evropska ekipa dobro će nam  doći- videćemo gde smo. Međutim, moram da kažem da imamo određenih problema, jer zbog obaveza prema mladoj reprezentaciji  nećemo moći da računama na Gaćinovića, Babića, Vanju Milinković-Savića  i Pankova. Ipak, siguran sam da ćemo od igračkog kadra koji nam je trenutno na raspolaganju sastaviti kvalitetan tim. –zaključuje Šef struke „crveno-belih“.