Stadion „Karađorđe“

Gledalaca :          3500

Sudija :               Ninoslav Spasić (Surdulica)

Žuti karton :        Jokić i Katai (Vojvodina), Pavlović, Đuričković i Zoranović (Radnički 1923)

Vojvodina :          Supić, Vulićević, Pavlović, Trajković, Jojić, Radoja, Meleg (od 59 min Bojović), Moreira, Stevanović (od 69 min Deletić), Katai (od 87 min Ađuru), Abubakar

Radnički 1923 :   Knežević, Pavlović, Fejsa, Otašević, Milošević, nedović, Petrović, Svojić (Mutavdžić), Milošković (Varjačić), Đuričković, Spalević (Zoranović)

Prazne mreže, prazna srca. Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da na svom terenu savladaju čvrstu ekipu Radničkog 1923 prekinuvši tako niz pozitivnih rezultata.
Ono što je za „crveno-bele“ tokom cele jesenje sezone bio najveći problem-neefikasnost, pokazalo se kao presudan faktor i u večerašnjoj utakmici.
Lepa fudbalaska atmosfera ukrašena solidnim brojem navijača na tribinama, odličan teren i idealni vremenski uslovi, nisu pomogli četi trenera Vignjevića u njihovoj nameri da na svoj konto uknjiže nova tri boda.
Kao i u većini utakmica viđenih ove jeseni na „Karađorđu“, fudbaleri Vojvodine uludo su potrošili prvo poluvreme da bi tek u drugih 45 minuta pojačali tempo pokušavajući da reše pitanje pobednika. Gosti iz Kragujevca nisu imali nikakav drugi plan osim da sačuvaju svoj gol i na kraju su u toj nameri potpuno zasluženo uspeli.
Prvu ozbiljniju situaciju pred golom Kneževića videli smo u 9. minutu kada je nakon akcije u kojoj su pasove izmenjali Pavlović, Katai i  Stevanović, ovaj potonji centrirao, a Moreira zakasnio da šutira iz neposredne blizine. Četiri minuta kasnije, najagilniji igrač u sastavu „crveno-belih“, Aleksandar Katai pokušao je udarcem sa distance ali je lopta prošla pored desne stative.
Najzreliju priliku u prvom delu igre propustio je ponovo Katai kada je na pas Stevanovića snažno i precizno gađao desni ugao ali je golman Knežeić odlično reagovao i izbio loptu u korner.
Drugi deo utakmice počeo je šansom Trajkovića kada je štoper Novosađana posle kornera i odbijene lopte šutirao u padu no lopta je ponovo svoj put završila kraj gola.
Najzreliju priliku da reši pitanje pobednika propustio je u 62. minutu Miroslav Stevanović. Po levoj strani prošao je Katai koji se u trku oslobodio svojih čuvara i kada je došao paralelno sa gol aut linijom ubacio loptu na peterac gde se ispred nebranjene mreže našao Stevanović koji je malo oklevao što je bilo dovoljno Stefanu nedoviću da blokira njegov šut i spase siguran gol.
Do kraja susreta Novosađani su bezuspešno pokušavali da centaršutevima sa bokova stvore još neku šansu ali su štoperi Radničkog Milošević i Otašević bili na visini zadatka.

Galerija fotografija :

http://www.fkvojvodina.rs/sezona/galerija-fotografija/?album=120&cover=0&occur=1