obrazac-za-slike---vesti

 

 

FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :       100

Strelci :            Denković 2, Ivanić, Mitošević i Spremo

Vojvodina :       Popović, Nikolić (Petrić), Nastić, Vujačić (Gavrić), Kovačević, Ađuru (Mitošević), Tumbasević, Kosović (Ilić), Ivanić, Bilbija (Spremo), Denković

Radnički :         Romić, Veselinović, Matić, Apelić, Simikić, Savić, Drobnjak, Janković, Ivković, Krajinović, Ćirić

Igrali su još :    Savić, Vuković, Smajić, Tomšić, Tepšić, Smiljanić

Vojvodina i Radnički iz Šida zadovoljili su igrom, zalaganjem i golovima stotinak gledalaca u FC „Vujadin Boškov“. Igrači „crveno-belih“ koji nisu bili u sastavu na sinoćnjem susretu protiv Honveda prikazali su lepu i efikasnu igru, a najviše raduje odlična igra oporavljenog Vuka Mitoševića koji je u drugom delu igre dirigovao igrom, sjajno proigravao svoje saigrače, a kao kruna svega došao je njegov  fantastičan gol sa preko 30 metara. Novajlija Stefan Denković postigao je dva efektna pogotka, prvi posle sjajne akcije u kojoj su učestvovali Nikolić i Ivanić, a drugi na pas Mitoševića koji ga je pronašao dugačkom loptom sa svoje polovine terena. Denković se stuštio po levoj strani, prevario dvojicu protivničkih igrača i preciznim udarcem pogodio levu stativu od koje se lopta odbila u mrežu.
Peti gol Vojvodine takođe konkuriše za najlepši na susretu. Postigao ga je iz slobodnog udarca sa dvadeset metara Milan Spremo.
Sve u svemu, uspešna provera Novosađana pred revanš sa Honvedom u Budimpešti.