Фудбалери Војводине играли су нерешено 0:0 против екипе Чукаричког, у 27. колу Супер лиге Србије.

Пред око 1.500 гледалаца на „Карађорђу“, екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Роцков – Граовац, Веселиновић, Саничанин, Деветак – Митошевић, Милојевић – Ђуричин (од 62. Гојков), Ђурић, Срећковић (од 73. Винсент) – Матић (од 46. Коне).

Чукарички: Стевановић – Доцић, Мудрински (од 77. Тедић), Копитовић, Каменовић – Овусу (од 73. Луковић), Кајевић, Стојановић (од 55. Бирманчевић), Ђорђевић – Величковић, Шапић.

Прва велика прилика на мечу виђена је у 20. минуту. На средини терена, Матић се изборио за лопту и додао је до Митошевића, који је пасом из прве одмах проиграо Ђуричина, а он је, у ситуацији „један на један“ са дефанзивцем гостију успео да се избори за позицију за ударац и потом шутирао са око 11-12 метара, али је Стевановић одбранио.

Иако се то није наговештавало, од тог тренутка, па све до краја меча, на терену практично није било више ниједне озбиљне прилике за погодак. Код играча Војводине се видела израженија жеља за победом у односу на њиховог ривала, али је одбрана Чукаричког успешно заустављала све њихове нападе, а у појединим тренуцима црвено-бели су сопственом брзоплетошћу или лошим завршним пасом пропуштали прилику да дођу у вођство.

На другој страни, Чукарички је у неколико наврата из контранапада покушао да угрози гол Војводине, али је све њихове ударце у оквир гола без проблема одбранио голман Роцков. Утакмица је завршена без погодака, па је тако сваки тим освојио по бод.