FK-Vojvodina-1

 

 

Nakon bezmalo tri nedelje provedene u turskom letovalištu Belek, u kojem su odradili drugi deo priprema, fudbaleri Vojvodine, vratili su se u Srbiju.
„Crveno-bela“ ekspedicija je, redovnom linijom, preko Istanbula, oko 11:30 časova, sletela na „Aerodrom Nikola Tesla“ i potom, klupskim autobusom nastavila za Novi Sad.
Šef stručnog štaba Vojvodine, Zoran Marić, dao je svojim igračima, dva slobodna dana, a nastavak rada, predviđen je u nedelju, u 11:00 čaova, kada će se ekipa ponovo okupiti u FC „Vujadin Boškov“. Pre starta takmičenja u prolećnom delu JSL i utakmice sa OFK Beogradom, 21. februara, „crveno-beli“ će odigrati još jedan kontrolni meč protiv novosadskog Proletera. Ovaj susret će se odigrati u utorak, 17. februara, u FC „Vujadin boškov“, sa početkom u 13:30 časova.

Podsećanja radi, Vojvodina je u Beleku, odigrala ukupno 7 utakmica, postigla 5 pobeda, uz jedan nerešen ishod i jedan poraz. Gol razlika je 12 : 2.

Rezultati Vojvodine na pripremama u Turskoj :

VOJVODINA-POGON 3 : 0 (Alivodić, Makarić i Asani)

VOJVODINA-POHANG STILERS 0 : 1

VOJVODINA-SENICA 2 : 0 (Ćurko i Ivanić)

VOJVODINA-VION 2 : 1 (Makarić i Luković)

VOJVODINA-ĐER 0 : 0

VOJVODINA-ODENSE BOLDKLUB 1 : 1 (Ivanić)

VOJVODINA-DINAMO BATUMI 4 : 0 (Novaković 2, Pankov i Radović)

Lista strelaca :

Mirko Ivanić 2 gola

Milan Makarić 2 gola

Slobodan Novaković 2 gola

Saša Ćurko 1 gol

Luka Luković 1 gol

Elmir Asani 1 gol

Radovan Pankov 1 go

Slaviš Radović 1 gol

Enver Alivodić 1 gol

 

KOKIJA STIŽE SUTRA

Mladi reprezentativac Gruzije, David Kokija, koji je svojim kvalitetima zadovoljio stručni štab Vojvodine i time izborio ugovor sa novosadskim superligašem, doputovaće u Novi Sad u toku sutrašnjeg dana. Kokija će, silom prilika, morati da ostane u Turskoj još jedan dan, iz razloga, što danas, ni na jednom letu iz Antalije, nije bilo slobodnih mesta.