Fudbaleri Vojvodine

 

Ekspedicija FK Vojvodina doputovala je u turski grad Belek, gde će u narednih 13 dana prvotimci „stare dame“ obaviti glavni deo priprema za novu polusezonu.

Posle 11 sati putovanja, ekspedicija FK Vojvodina doputovala je u hotel „Titanic Deluxe Golf Belek“, gde će boraviti u narednih 13 dana i tokom tog perioda sprovesti centralni deo priprema prvog tima za drugi deo sezone. Crveno-beli su iz FC „Vujadin Boškov“ krenuli rano jutros u 6:30 časova do aerodroma „Nikola Tesla“, odakle su najpre avionom odleteli za Istanbul, a tamo preseli na let za Antaliju, odakle su, ponovo autobusom, doputovali u obližnji Belek i smestili se u luksuzni hotel.

Na put u Tursku krenulo je ukupno 26 igrača, a to su: Emil Rockov, Nikola Perić, Marko Ilić, Ivan Lakićević, Milan Lazarević, Nikola Antić, Mladen Devetak, Ranko Veselinović, Aleksandar Radovanović, Siniša Saničanin, Dušan Jovančić, Marko Putinčanin, Marko Vukasović, Luka Vujanović, Stefan Cebara, Kristijan Živković, Eze Vinsent, Nemanja Subotić, Vasko Kalezić, Daniel Avramovski, Lazar Zličić, Aleksandar Mesarović, Mihajlo Nešković, Stefan Mihajlović, Miloš Zličić i Nikola Gajić.

Pored njih, u Tursku je doputovao i stručni štab u sastavu: šef Ilija Stolica, pomoćni treneri Goran Sretenović i Aleksandar Linta, trener golmana Miljan Vesić, kondicioni trener Duško Korać, lekar Vladimir Čolaković, fizioterapeuti Goran Marijan i Daniel Radošević, ekonom Nemanja Jotanović i sekretar Dragomir Vukićević, a ekspediciju Voše na ovim pripremama čine još i član Upravnog odbora FK Vojvodina Ljubomir Apro, sportski direktor Saša Drakulić, Goran Šaula, PR menadžer Miloš Subotin i novinari Miroslav Gavrilović (Sportski žurnal), Aleksandar Predojević (Dnevnik) i Lazar Kurteš (Novosadska TV).

Praktično odmah nakon što su se smestili u sobe, fudbaleri su izašli na obližnji teren kako bi odradili lakši relaksacioni trening, a sa pravim radom počinju sutra, za kada su zakazana dva treninga. Kako trenutno stvari stoje, Voša će tokom boravka u Beleku odigrati tri prijateljske utakmice, s obzirom na to da je meč protiv Dunajske Strede otkazan. Ipak, moguće je da će tokom narednih dana biti zakazana još jedna prijateljska utakmica protiv nekog drugog rivala.