Фудбалери Војводине допутовали су у Белек, где ће током наредне две недеље радити на уигравању тима и стицању форме пред други део сезоне.

После готово девет и по сати путовања, рачунајући време када су кренули из ФЦ „Вујадин Бошков“ и летели најпре од Београда до Истанбула, а потом и од Истанбула до Анталије, одакле су се аутобусом превезли до Белека, црвено-бели су се сместили у хотел „Titanic Deluxe Golf Belek“, који нуди фантастичне услове за боравак и тренинг.

Већ од сутра, Вошини првотимци ући ће у ритам од по два тренинга дневно, па се први излазак на терен очекује већ у преподневним часовима.

На припреме у Турску, шеф стручног штаба Радован Кривокапић повео је укупно 27 играча, а то су: Емил Роцков, Никола Симић, Немања Тороман, Аранђел Стојковић, Милан Лазаревић, Марко Бјековић, Младен Деветак, Андреј Јаковљевић, Даниел Граовац, Синиша Саничанин, Ранко Веселиновић, Игор Јеличић, Дамир Зломислић, Вук Митошевић, Добрица Тегелтија, Мирко Топић, Огњен Ђуричин, Дамјан Гојков, Кристијан Живковић, Немања Милојевић, Милан Ђурић, Александар Месаровић, Никола Срећковић, Михајло Нешковић, Дејан Зукић, Секу Коне и Никола Гајић.

Поред њих, ту су и чланови стручног штаба: шеф Радован Кривокапић, помоћни тренер Немања Кртолица, тренер голмана Милан Јованић, кондициони тренери Александар Јанковић и Милован Кнежевић, аналитичар др Мирослав Смајић, лекар др Владимир Чолаковић, физиотерапеути Горан Маријан и Немања Мијић, економ Немања Јотановић и секретар стручног штаба Драгомир Вукићевић.

Осим играча и чланова стручног штаба, експедицију ФК Војводина у Белеку чине још и спортски директор Саша Дракулић, члан скаутинг службе Мићо Врањеш, ПР менаџер Милош Суботин и новинари Мирослав Гавриловић (Спортски журнал), Александар Предојевић (Дневник) и Лазар Куртеш (ТВ Новосадска).

Због проблема са добијањем визе, на пут са екипом није кренуо Нигеријац Езе Винсент, али се његов долазак у Турску очекује у току наредна два дана. Такође, од првотимаца из првог дела сезоне, на припреме нису кренули Никола Антић, Диамантис Хухумис, Немања Ахчин и Лазар Арсић, који су остали да раде у Ветернику са помоћним тренером Зораном Васиљевићем и врло је могуће да ће до краја прелазног рока прећи у неку другу средину.

Истовремено, међу првотимцима Воше у Турској нису ни Александар Мирков, који је прослеђен на позајмицу у Бечеј, као ни Филип Старич, који се налази на проби у једном клубу у Шпанији.