Ekspedicija Vojvodine

 

Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Belek, gde će u naredne dve nedelje obaviti pripreme za drugi deo sezone.

Posle puta koji je trajao gotovo 13 sati, fudbaleri Vojvodine doputovali su u turski grad Belek, gde će u narednih 14 dana obaviti pripreme za drugi deo sezone.

Ekspedicija crveno-belih u devet časova ujutru krenula je iz FC „Vujadin Boškov“ put aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, odakle je u 12 sati imala let za Istanbul. U glavnom gradu Turske, ekipa je imala presedanje na avion za Antaliju, međutim, usled nepovoljnih vremenskih uslova prouzrokovanih snežnim padavinama i niskom temperaturom, taj let je kasnio gotovo 2,5 sata.

Crveno-beli su ipak doputovali u Antaliju, odakle su se autobusom prebacili do obližnjeg Beleka, gde će boraviti u naredne dve nedelje. Ljubazni domaćini velelepnog hotela „Su Sesi“ veoma srdačno su dočekali fudbalere Vojvodine, koji su se smestili u svoje sobe, večerali, a već sutra u 9:30 odradiće i prvi trening na ovim pripremama.

Na put je krenulo ukupno 28 igrača, a to su: Nikola Perić, Srđan Žakula, Marko Kordić, Ivan Lakićević, Milan Milinković, Darko Puškarić, Bojan Nastić, Nikola Antić, Radovan Pankov, Lazar Rosić, Nemanja Miletić, Novica Maksimović, Dušan Jovančić, Danilo Sekulić, Nikola Kovačević, Filip Malbašić, Marko Vukčević, Dejan Meleg, Uroš Stamenić, Siniša Babić, Mirko Ivanić, Aleksandar Paločević, Lazar Zličić, Marko Đurišić, Ognjen Ožegović, Džon Meri, Milan Pavkov i Saša Ćurko.

Zbog povrede, na put nije mogao da krene iskusni Milan Stepanov, koji je ostao u Novom Sadu na terapiji, kako bi se što pre oporavio i uključio u redovan trenažni proces.