Фудбалери Војводине допутовали су у словеначке Терме Чатеж, где ће у наредних 11 дана обавити главни део припрема за нову сезону.

Након путовања клупским аутобусом које је трајало око седам часова, црвено-бели су се сместили у хотел са четири звездице „Терме“, где их је дочекало љубазно особље и помогло им да се што брже и лакше сместе у своје собе, а потом и ручају. Након ручка, шеф стручног штаба Ненад Лалатовић је првотимцима наредио обавезан двочасовни одмор, пошто ће, већ вечерас у 19 сати, имати први лакши тренинг на овим припремама.

На пут у Словенију, допутовао је укупно 21 играч, тако да тим Воше тренутно чине: Емил Роцков, Никола Симић, Немања Тороман, Аранђел Стојковић, Милан Лазаревић, Немања Вучић, Младен Деветак, Ђорђе Ђурић, Никола Васиљевић, Ранко Веселиновић, Синиша Саничанин, Никола Дринчић, Мирко Топић, Марко Ђуришић, Огњен Ђуричин, Немања Милојевић, Јован Кокир, Петар Бојић, Михајло Нешковић, Дејан Зукић и Бојан Матић. Услед одређених административних проблема, екипи ће се накнадно прикључити још Езе Винсент и Миодраг Гемовић.

Експедиција ФК Војводина ће у Термама Чатеж боравити до 12. јула и за то време одиграти неколико пријатељских утакмица, а прву вероватно већ у среду и то против неког од тимова из словеначке друге лиге.