Fudbaleri Vojvodine doputovali su u slovenačke Terme Čatež, gde će u narednih 11 dana obaviti glavni deo priprema za novu sezonu.

Nakon putovanja klupskim autobusom koje je trajalo oko sedam časova, crveno-beli su se smestili u hotel sa četiri zvezdice „Terme“, gde ih je dočekalo ljubazno osoblje i pomoglo im da se što brže i lakše smeste u svoje sobe, a potom i ručaju. Nakon ručka, šef stručnog štaba Nenad Lalatović je prvotimcima naredio obavezan dvočasovni odmor, pošto će, već večeras u 19 sati, imati prvi lakši trening na ovim pripremama.

Na put u Sloveniju, doputovao je ukupno 21 igrač, tako da tim Voše trenutno čine: Emil Rockov, Nikola Simić, Nemanja Toroman, Aranđel Stojković, Milan Lazarević, Nemanja Vučić, Mladen Devetak, Đorđe Đurić, Nikola Vasiljević, Ranko Veselinović, Siniša Saničanin, Nikola Drinčić, Mirko Topić, Marko Đurišić, Ognjen Đuričin, Nemanja Milojević, Jovan Kokir, Petar Bojić, Mihajlo Nešković, Dejan Zukić i Bojan Matić. Usled određenih administrativnih problema, ekipi će se naknadno priključiti još Eze Vinsent i Miodrag Gemović.

Ekspedicija FK Vojvodina će u Termama Čatež boraviti do 12. jula i za to vreme odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, a prvu verovatno već u sredu i to protiv nekog od timova iz slovenačke druge lige.