Village Hotel Club

 

Ekspedicija Vojvodine doputovala je u Vels, gde će crveno-beli u četvrtak odigrati revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv domaćeg Konah’s kija.

Posle 14 sati puta, ekspedicija Vojvodine večeras nešto pre 20 časova po lokalnom vremenu (21 po srpskom) doputovala je u Vels, u „Village Hotel Club“ u blizini Čestera, gde će boraviti sve do petka uveče, za kada je zakazan povratak u Novi Sad.

Iz svog FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, crveno-beli su rano jutros u šest časova krenuli autobusom do Budimpešte, odakle su avionom odleteli za Brisel, a tamo preseli na let za Mančester. U Mančesteru, sačekao ih je autobus koji ih je dovezao do hotela, a odmah nakon što su ostavili stvari, igrači su izašli da odrade jedan lakši trening.

Sutradan, ekipa Vojvodine ima predviđen izlet u obližnji Čester, dok će u 18:45 časova (u vreme utakmice) odraditi trening na stadionu „Bele vu“ u Rilu. U četvrtak, na dan meča, igrači će od 10 časova takođe imati jedan lakši trening, a u istom terminu treniraće i u petak, kako ne bi gubili vreme do polaska za Novi Sad. Povratak ekipe Vojvodine u Srpsku Atinu predviđen je za subotu u ranim jutarnjim časovima, a iz tog razloga, danas je i definitivno postalo jasno da je meč prvog kola Super lige Srbije protiv Novog Pazara, koji je trebalo da se odigra u nedelju, otkazan do daljeg.

Na put u Vels, šef stručnog štaba Nenad Lalatović poveo je 18 igrača, a to su: Nikola Perić, Marko Kordić, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Nemanja Miletić, Vladimir Kovačević, Darko Puškarić, Novica Maksimović, Dušan Jovančić, Dušan Mićić, Filip Malbašić, Nikola Trujić, Siniša Babić, Uroš Stamenić, Dejan Meleg, Aleksandar Paločević, Lazar Zličić i Nikola Ašćerić.

Utakmica između Konah’s kija i Vojvodine biće odigrana u četvrtak, sa početkom u 19:45 časova po srpskom vremenu.