FK_VOJVODINA_GRB

 

Fudbaleri Vojvodine sutra će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Proletera na Slanoj Bari.

Fudbaleri Vojvodine iskoristiće sutrašnji dan za odigravanje prijateljske utakmice protiv ekipe Proletera. Meč će biti odigran na stadionu Proletera na Slanoj Bari, a početak je zakazan za 13 časova. Biće to prvi put u istoriji da će ekipa Vojvodine gostovati na ovom stadionu.

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović verovatno će iskoristiti ovu priliku da ukaže šansu igračima koji nisu igrali na prethodnoj prvenstvenoj utakmici protiv Javora, ali i da na delu vidi pojedine igrače Proletera koji su tu na pozajmici ili dvojnoj registraciji iz Vojvodine.

Podsetimo, Emil Rockov i Aleksandar Desančić pozajmljeni su Proleteru do kraja sezone, a na isti period Dragan Karanov i Lazar Zličić imaju dvojnu registraciju. S obzirom na to da je takmičenje u Prvoj ligi Srbije već završeno, a da su do kraja godine ostala još četiri kola u Super ligi i mečevi osmine finala Kupa Srbije, moguće je da će Karanov i Zličić biti priključeni prvom timu Vojvodine već nakon sutrašnjeg meča, o čemu će odluku doneti trener Lalatović. Lazar Zličić je na utakmici protiv Radnika u Super ligi već debitovao u prvom timu crveno-belih i postigao fantastičan gol udarcem sa oko 35 metara, s tim da na poslednjoj prvenstvenoj utakmici Proletera protiv Dinama nije igrao zbog povrede članka.