DSC_0003

 

 

 

Optimizma pred revanš susret sa Bursasporom  u redovima novosadskih „crveno-belih“ ne manjka. Uprkos činjenici da za rivala imaju tim sastavljen od velikih i skupih asova te da je prvi susret na „Karađorđu“ završen nerešenim rezultatom 2 : 2 što realno daje veće šanse domaćinu, fudbaleri Vojvodine i njihov šef struke Marko Nikolić tvrde da ne odlaze u Tursku na izlet već, naprotiv, da se takmiče, bore i izbore za konačnu pobedu i plasman u poslednje finalno kolo kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope.

Tim povodom, Marko Nikolić Kaže :

-Ništa nije gotovo. Rekao sam to i na kraju prve utakmice, a ponavljam i sada. Svesni smo svi, a verujem i vi koji ste gledali susret na „karađorđu“ protiv kakvog kvalitetnog protivnika se borimo. Međutim, smatram da imamo šanse, a naši aduti su zajedništvo na terenu, disciplina, želja igrača da svakog sekunda daju sve od sebe, dobra fizička priprema, dobar ambijent u kojem živimo i radimo i u krajnjem slučaju jedan određeni kvalitet igre koji imamo. Težimo da on bude bolji i bolji je iz dana u dan.
Znamo šta nas očekuje u Bursi, znamo da je protivnik izuzetno moćna i kvalitetna ekipa, da ima dobar rezultat iz prve utakmice i mnogi bi pomislili da je naš put u Tursku „nemoguća misija“. Mi ne mislimo tako i učinićemo sve da posle mnogo godina dovedemo Vojvodinu na korak od grupne faze Lige Evrope.

Svi igrači su spremni, nema povređenih ni suspendovanih pa stručni štab „crveno-belih“ može sastaviti respektabilan tim.

Ekspedicija Vojvodine put Turske kreće u sredu u ranim jutarnjim časovima letom iz Beograda do Istanbula. Iz najvećeg turskog grada do Burse ide se autobusom gde se stiže u popodnevnim časovima. U vreme odigravanja utakmice (19:30 po našem vremenu) predviđen je trening na stadionu „Ataturk“.

Voša ni ovog puta neće biti bez podrške svojih najvernijih simpatizera koji autobusima polaze na put dug preko 1200 kilometara kako bi bodrili svoje ljubimce.

http://youtu.be/MmCml1yFfJ4