pres-vest

 

 

 

Upravni odbor FK „Vojvodina“ je na današnjem zasedanju doneo odluku da u skladu sa svojim mogućnostima uputi pomoć ugroženim i unesrećenim od katastrofalnih poplava koje poslednjih dana pustoše našu zemlju.
Predsednik UO kluba, gospodin Zoran Pavlović  je na pres konferenciji izašao sa konkretnim akcijama koje će rukovodstvo, igrači, stručni štab i zaposleni preduzeti već u toku današnjeg dana :

-Igrači i članovi stručnog štaba FK „Vojvodina“ odrekli su se dela premija za osvojen Kup Srbije u korist ugroženih od poplava.
-Zaposleni u FK „Vojvodina“ odrekli su se dela ličnog dohotka.
-Svi članovi Upravnog odbora uplatiće ličnu finansijsku pomoć ugroženim i unesrećenim stanovnicima Srbije.
-Porodicama  igrača  svih selekcija FK „Vojvodina“ koji potiču iz poplavama ugroženih  područja, klub će obezbediti besplatan smeštaj i ishranu u objektima FC „Vujadin boškov“.
-Kompletan bruto prihod od utakmice Vojvodina-Crvena-zvezda biće uplaćen kao pomoć unesrećenom stanovništvu.
U tom smislu, UO kluba doneo je odluku da za utakmicu Vojvodina-Crvena zvezda NEĆE VAŽITI pretplatne ni počasne ulaznice ni za jednu tribinu.
Cene ulaznica će biti :

-VIP LOŽA                   1500,00 rsd
-GALERIJA 66            1000,00 rsd
-GALERIJA 89            1000,00 rsd
-ZAPAD                           500,00 rsd
-ISTOK                           400,00 rsd
-SEVER                         300,00 rsd

 

VANJA MILINKOVIĆ-SAVIĆ U MANČESTER JUNAJTEDU

Supertalentovani golman kadetske reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić zadovoljio je sve kriterijume uprave Mančester junajteda pa će u narednih nekoliko dana delegacija „Đavola“ doputovati u Novi Sad kako bi sa porodicom mladog golmana i čelnicima FK „Vojvodina“ dogovorila uslove transfera.
Vanja Milinković-Savić će po potpisivanju ugovora sa slavnim engleskim klubom ostati još godinu dana u redovima Vojvodine kao ustupljen igrač.
Kako je izjavio predsednik UO kluba, Zoran Pavlović, uslovi transfera će biti obelodanjeni u onom trenutku kada ugovor bude potpisan i u dogovoru sa Mančester junajtedom.