Омладинска (У-19) репрезентација Бахреина тренутно се налази на припремама у Новом Саду, при чему за одржавање својих тренинга и одигравање пријатељских утакмица користи ФЦ „Вујадин Бошков“. Ова репрезентација се у Новом Саду налази од седмог децембра и смештена је у хотелу „Шератон“, где ће боравити све до 22. децембра, за када јој је планиран повратак кући.

Током данашњег поподнева, за представнике У-19 репрезентације Бахреина је уприличен пригодан коктел у свечаној сали ФЦ „Вујадин Бошков“, а домаћини су били председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић, секретар Александар Влашкалић и управник Вошиног тренинг центра Младен Кукић. У присуству директора хотела „Шератон“ Новака Бојанића, они су дочекали менаџера, селектора и доктора У-19 репрезентације Бахреина.

У име ФК Војводина, њих је поздравио председник „старе даме“ Драгољуб Самарџић, који им је пожелео пријатан боравак у Новом Саду.

– Желимо вам да у целости испуните све планове које сте предвидели током ове посете, а за све ваше потребе, ми вам у потпуности стојимо на располагању. Ово је најбољи доказ да је фудбал највећи и нама најдражи спорт, јер и поред тешких услова у свету услед короне, смогли смо снаге да, без обзира на то колико смо удаљени, данас ипак будемо заједно. Поред бављења фудбалом, искрено се надамо да ћете, док сте овде, наћи времена и да обиђете наш лепи Нови Сад – изјавио је Самарџић, додавши да је Бахреин мала, али лепа земља, у којој, баш као и у Новом Саду, живи много националних мањина.

Представници У-19 репрезентације Бахреина су се захвалили председнику ФК Војводина на лепим речима и гостопримству, истакавши да се овде осећају као код куће и потпуно сигурно, што им је најважније сваки пут када одлазе на припреме у иностранство.

Они су са председником ФК Војводина Драгољубом Самарџићем разменили и пригодне поклоне, те потом наставили дружење уз коктел и разговор о фудбалским и другим темама.