DSC_0029

 

 

 

Omladinska liga Vojvodine

FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca : 100

Strelci : Kremenović (11. min.), Krstevski (25. min.), Macanović (30. i 40. min.), Peković (66. min.), Furtula (80. , 82. i 85. min.)

Vojvodina : Slijepčević (Zakarija), Lazarević (Peković), Stojisavljević, Miljević, Pavlović, Ilić, Vujošević (Furtula), Đurišić (Sauer), Krstevski (Spasojević), Macanović (Stojanović), Kremenović (Latinović)

Vršac United : Majstorović, Pečeničić, Karović, Olđa, Acketa, Milošević, Aleksić, Stojaković, Smolović, Jovanović (Drndarski), Balog (Vrnčev)

 

Omladinci su bili veoma efikasni protiv United-a iz Vršca. U utakmici koja je počela nešto kasnije od zakazanog vremena (gosti kasnili), omladinci su uspeli da postignu čak osam golova. Goste je otvorio Kremenović nakon lucidne akcije Macanovića i centaršuta Stojisavljevića. Na drugi gol se čekalo 15-ak minuta, kada je Krstevski ušao u 16-erac i poslao loptu ispod ruku golmana United-a. Treći i četvrti gol su bila prava remek dela Macanovića, igrača utakmice danas. Treći gol je bila bomba sa 25 metara, dok je četvrti gol pravi mini slalom koji je uspešno završio u mreži gostiju. Nakon poluvremena trener Bajić je zemenio nekolicinu igrača koji su bili žedni golova pa se omladinci nisu zaustavili ni u drugom poluvremenu. Peti gol je postigao desni bek Peković, dok su preostala tri delo Furtule, koji je ušao u drugom poluvremenu.