Predstojeća utakmica 19. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Proletera igraće se bez prisustva gledalaca, ali ovo je velika prilika da se obori rekord po broju prodatih ulaznica za neku utakmicu Vojvodine na „Karađorđu“ i tako učini jedno veliko humano delo. Nečije malo – nekome mnogo.

Oliver Pal Gajodi je rođen prošle godine kao zdrava beba. Nakon mesec dana, kada su ga odveli na prvu vakcinu, doktor je primetio da nešto nije u redu sa detetom – nije pomerao ni rukice, ni nogice. Upućen je u Novi Sad u bolnicu. Nakon mesec dana hospitalizacije i brojnih ispitivanja, uspostavljena je dijagnoza. Rečeno je da Oliver boluje od smrtonosne neuromišićne bolesti – spinalne mišićne atrofije, tip 1. Radi se o vrlo progresivnoj bolesti koja napada mišiće, pri čemu se brzo gube osnovne životne funkcije, kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje. Sa dva i po meseca, Oliver je primio prvu terapiju. Nakon toga je bio jako slab i od tada je više vremena proveo u bolnici nego kod kuće. I sada se nalazi u bolnici, na respiratoru. Oliveru su neophodna sredstva za lečenje u inostranstvu, za genetsku terapiju, medikamente i medicinski potrošni materijal, fizikalne terapije, rehabilitacije, kao i za putne troškove i troškove smeštaja.

Iz tog razloga, pozivamo Vas da pošaljete SMS poruku sa sadržajem „848 ulaznica FKV“ na 3030 ili izvršite uplatu na račun fondacije „Budi human“ 160-6000000732419-36, uz napomenu „FKV za Olivera“. Nažalost, usled situacije prouzrokovane koronom, kupovina ove ulaznice neće Vam pružiti mogućnost da gledate i bodrite Vošu na „Karađorđu“, ali hoće dati Vaš doprinos tome da Oliver sačuva ono najvrednije što ima – svoj život.

Jedna SMS poruka (ili uplatnica od 200 dinara) predstavlja jednu ulaznicu, a u ovom slučaju, broj ulaznica koje možete kupiti, kao i kapacitet stadiona „Karađorđe“ su neograničeni!

Dokaz o poslatom SMS-u ili uplatnicu sa obavezno navedenim imenom i prezimenom, odnosno imenom firme poslati na:

mejl adresu: „oliver@mteampro.com“
Viber: 062/582-023
SMS: 062/582-023
„WhatsApp“: 062/582-023

Broj, spisak i pretraga osoba i firmi koje su kupile ulaznice mogu se pronaći na linku: www.oliver.mteampro.com.

Za Oliverov život bez bolesti! Budimo humani!