DSC_0015

 

 

Vojvodina – Žsk Žabalj    0 : 0

Mesto odigravanja : FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca : 50

Sudija : Nikola Radaković

Vojvodina : Jovanić (Žakula), Kočović (Vukaljević), M. Novaković (Fimić), Rogač (Pankov), Radović (Hrubik), Sekulić (Desančić), Kokija, Karanov, S. Novaković (Stojanović), Stamenić (Grgić), Zukanović (Ćurko)

Žabalj : Dovedan, Živanov, Panić (Pastor), Samardžić, Avakumović, Sakač (Mijić(Trninić)), Jušković( Savić), Petrović (Pinjo), Malidžan, Đanković (Đoršević), Baletić (Popin)

Pred malobrojnom publikom, po hladnom i vetrovitom vremenu, fudbaleri Vojvodine i Žablja odigrali su, ne pretereno zanimljivu utakmicu, koja je završena bez pobednika, 0:0.

Igrači koji su u drugom planu kod trenera Marića pokušali su da se nametnu protiv drugoplasirane ekipe 4. ranga takmičenja i koja, uz Omladinac iz Banovaca, ozbiljno konkuriše za ulazak u viši rang.

Od samog starta videlo se da su gosti izuzetno motivisani i rešeni da FC „Vujadin Boškov“ napuste neporaženi, a vođeni time prepustili su inicijativu Vojvodini i čekali svoju šansu iz kontri i polukontri. Sa druge strane, fudbaleri Vojvodine su se mučili da probiju organizovanu odbranu gostiju, a stekli smo utisak da kada god je trebalo konkretizovati akciju kao da se načinio potez više – bez šuta ka golu Dovedana.

Jedino vredno pomena u prvom poluvremenu bio je potez Uroša Stamenića, kada je nanizao nekoliko igrača gostiju, u stilu Duće Tadića.

U drugom poluvremenu treneri obe ekipe su načinili nekoliko izmena, a u ekipi Vojvodine na terenu su se našli i omladinci Hrubik, Fimić i Vukaljević, od kojih je prvopomenuti 97. godište. U ekipi Žablja u igru je ušao nekadašnji fudbaler Spartaka i Partizana, Predrag Mijić, koji se, nažalost, nije naigrao jer je morao u svlačionicu nakon sudara sa Jovanom Stojanovićem.

I u drugom poluvremenu se igralo uglavnom ispred gola Žablja, bez nekih izglednih šansi, ali izdvojili bismo šut Ćurka, koji je završio neposredno pored gola Dovedana. Nažalost, osim te nismo videli neke izglednije prilike za gol, pa se utakmica završila onim najnepopularnijim rezultatom u fudbalu, 0:0.