Stadion „Karađorđe“ biće u subotu poprište još jednog vojvođanskog derbija koji će po svemu sudeći eventualnom  pobedniku  doneti poziciju lidera na tabeli JSL pred prvu jesenju pauzu.
Novajlija u društvu najboljih srpskih klubova i trenutno vodeći tim superligaškog karavana, Donji Srem „dočekuje“ drugoplasiranu Vojvodinu.
Prema tvrdnjama šefa stručnog štaba novosadskih „crveno-belih“, njegove momke u duelu sa ekipom iz Pećinaca ne čeka ni malo lak zadatak, a on lično gaji respekt prema rivalu.
Donji Srem je ekipa koja je najprijatnije iznenađenje i pravo osveženje prvenstva što su igrom i rezultatima dokazali u prva tri kola. Međutim, Vojvodina kao i u svakoj utakmici, stremi pobedi pa će tako biti i u sutrašnjem dvoboju.
Ukoliko žele da na svoj konto upišu nova 3 boda, svi prvotimci Vojvodine moraće dobro da se oznoje. Zagorčić je napomenuo da je protekle sedmice rađeno na „naštimavanju nišanskih sprava“ Vošinih napadača pa se nada da će efikasnost njegovih momaka, za razliku od prethodnih utakmica, biti na višem nivou.

Snimak konferencije možete pogledati ovde :