DSC_4926

 

Zlatibor, Stadion SPC „Čajetina“

Gledalaca :     300

Sudija :          Boško Jovanetić (Užice)

Vojvodina :     Kordić (Žakula), Vulićević (Petrić), Barić (Nastić), Đurić (Vujačić), Trajković (Kovačević), Radoja (Ađuru), Poletanović (Ivanić), Vranješ (Kosović), Alivodić (Spremo), Škuletić (Bilbija), Gaćinović (ilić)

Zlatibor :        Marjanović, Marić, Luković, M. Kostadinović, Stanić, Rosuć, Potežica, Sinđić, A. Dabić, Milosavljević, V. Luković

Igrali su još : Kabanica, Đuričić, Ž. Kostadinović, Udovičić, Vujović, Bogdanović, Glišović, Gukić, Lazović, M. Dabić

Prva kontrolna utakmica Vojvodine na pripremama na Zlatiboru završena je bez golova. U utakmici koja nije oduševila preko 300 posmatrača Novosađani su tokom celog susreta imali inicijativu ali iz brojnih prilika nisu uspeli da savladaju odličnog golmana Marjanovića. Istini za volju i domaćin je imao tri sjajne šanse u drugom delu igre ali je zahvaljujući fenomenalnim intervencijama Žakule rezultat ostao 0 : 0.
Prilike u prvom poluvremenu propustili su Trajković posle kornera Vranješa (Marjanović brani), Poletanović na odlično ubacivanje Alivodića  glavom sa 7-8 metara (Marjanović sjajnom paradom u korner) i Škuletić posle dodavanja Vulićevića šutira tik preko prečke. Igrači Zlatibora u prvom poluvremenu nisu uputili ni jedan udarac na gol Kordića.
U drugom delu igre trener Nikolić izmenio je kompletnu postavu koja je stvorila mnogo više šansi nego njihove kolege u prvom poluvremenu. Najbliži golu bio je Milan Spremo koji je umesto mreže pogodio stativu, a ispromašivali su se : Ilić, Bilbija, Kosović, Petrić  i Ivanić. Golman domaćih odlično je zaustavio udarce Sprema sa 30 metara i Petrića iz neposredne blizine.
Na kraju, da na golu Vojvodine nije zablistao Srđan Žakula, ekipa Milovana Rajevca i Milovana Đorića mogla je i do pobede.
Kada se sve sabere rezltat oslikava pravu sliku odnosa na terenu i uloženog truda.
Vojvodina u subotu od 11 časova ima drugu i poslednju proveru protiv Zvijezde iz Gradačca.