Firma

 

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve svoje navijače da će se podela ulaznica za derbi meč 25. kola Super lige Srbije protiv Crvene zvezde vršiti isključivo preko klubova navijača.

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve svoje navijače da će se ulaznice za predstojeći derbi meč 25. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde (sreda, 8. mart, 18 časova) besplatno distribuirati preko zvaničnih klubova navijača.

Za meč između Vojvodine i Crvene zvezde važiće sezonske ulaznice FK Vojvodina, s tim da će u subotu, nedelju, ponedeljak i utorak, od 12 do 18 časova, u prostorijama kluba na zapadnoj tribini stadiona „Karađorđe“ (Dimitrija Tucovića 1), svi vlasnici sezonskih ulaznica moći će da dođu i na poklon preuzmu još jednu ulaznicu za predstojeći meč.

U istim terminima (od subote do utorka, od 12 do 18 časova), ostatak ulaznica za zapadnu, istočnu i severnu tribinu besplatno će biti distribuiran navijačima Vojvodine preko zvaničnih klubova navijača „Firma“, „Stara garda“ i „Slaninari zapad“, pri čemu će jedno lice moći će preuzme samo jednu ulaznicu. U slučaju da do dana utakmice ne budu podeljene sve ulaznice, podela preostalih karata vršiće se u sredu (osmog marta) na platou Spensa i to isključivo navijačima koji sa sobom imaju obeležja FK Vojvodina.

Navijači Crvene zvezde biće smešteni na južnoj tribini i njima će takođe besplatno biti dostavljen sav kontigent ulaznica za taj sektor.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina naglašava da su zapadna, istočna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti omogućen ulazak sa obeležjima Crvene zvezde. Za navijače Crvene zvezde rezervisana je isključivo južna tribina.

Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da na vreme preuzmu ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje.