Nikola Trujić

 

Vezista Vojvodine Nikola Trujić odgovarao je na pitanja navijača, koja su tokom prethodnih dana stizala preko zvanične Fejsbuk stranice FK Vojvodina.

Preko svoje zvanične stranice na društvenoj mreži Fejsbuk, fudbalski klub Vojvodina tokom prethodnih dana omogućio je svojim navijačima da šalju pitanja za našeg fudbalera Nikolu Trujića, koga su mogli da pitaju sve što ih interesuje i koji se vrlo rado odazvao pozivu da na njih odgovori.

Kao što smo i najavili, navijači koji postave tri najzanimljivija pitanja, po izboru Nikole Trujića lično, na poklon će dobiti majicu FK Vojvodina, a izbor našeg fudbalera pao je na pitanja „Koga najviše voliš da predriblaš na treningu?“ (pitanje postavio Miloš Savin), „Koji ti je najdraži gol?“ (Bokica Mravić) i „Da li znaš zašto se Novi Sad zove Srpskom Atinom?“ (Nenad Ajvaz).

Ovom prilikom, zahvaljujemo se svim navijačima koji su poslali pitanja za ovaj intervju, a trojicu dobitnika ćemo putem Fejsbuka obavestiti kada i gde mogu da preuzmu svoju nagradu.

Kompletan intervju možete pogledati u sledećem prilogu: