Iz sredstava javnog informisanjaFK „Vojvodina“ je saznala da je Danilo Mihajlović, prvenstvenu  utakmicu  VI kola JSL između OFK Beograda i Vojvodine sudio BEZ GREŠKE.
Konstatacija sudijske komisije, da je regularno poništen pogodak FK „Vojvodina“, kada je napadač našeg kluba napravio prekršaj „tek kada je golman OFK Beograda pokušao da ustane“, LAŽNA JE I ZLONAMERNA I SRAMNA ZA SUDIJSKI ODBOR.
FK „Vojvodina“ poslednjih 6 godina, žalila se na suđenje isključivo na utakmicama na kojima su sudije svesno i zlonamerno izigrali Pravila fudbalske igre, a sve na štetu našeg kluba. To su, potsetimo : finale Kupa Srbije 2011 protiv Partizana, tri prvenstvene utakmice protiv Partizana i utakmica protiv OFK Beograda.
Navedene utakmice sudili su : Veselinović, Popović, Spasić, Grujić i Mihajlović

Gospodo iz sudijske komisije, HOĆEMO POŠTENO SUĐENJE, a radi Vašeg potsećanja, u ovom prvenstvu bodove smo gubili od FK „Smederevo“, FK „Jagodina“, FK „Partizan“ i FK „Sloboda“ pa se nismo žalili ni na jedno suđenje. Pitamo sudijsku komisiju, kako je moguće da njihov uvaženi član, gospodin Zoran Petrović u emisiji „Jelenovo oko“ na TV Arena, tvrdi da kazneni udarac dosuđen za OFK Beograd nije postojao i da ide na dušu sudije, a sudijska komisija kaže suprotno.
U emisiji „Crna tačka na SOS kanalu, bivši fudbalski sudija Raka Đurović je celokupnoj fudbalskoj javnosti prezentovao da je sudija Mihajlović dosudio nepostojeći jedanaesterac za OFK Beograd, da je Vojvodini poništen regularan pogodak kao i da je na štetu našeg kluba signalizirana nepostojeća ofsajd pozicija kod izgledne situacije za gol Nemanje Bilbije.

Mi sigurno nećemo stati na ovome i još jednom ćemo sa kompletnom dokumentacijom izići pred FS Srbije, a ukoliko se ništa ne preduzme bićemo primorani i naći ćemo načina da ovaj slučaj prezentujemo odgovarajućim organima FIFA i UEFA.

Poruka novinaru dnevnog lista „Sport“ koji se potpisuje inicijalima M. Vr.:
FK „Vojvodina“ će menjati renere kada ona bude smatrala da je to potrebno i to će raditi Upravni odbor kluba, a nikako gospodin M. Vr.
Nismo jedini koji smo oštećeni. Svedoci smo da je iz nedelje u nedelju oštećen neki klub. Poslednji drastičan primer je FK „Javor“ i ovim putem im poručujemo da vrlo dobro znamo kako izgleda biti pokraden.
Podržavamo sportske prijatelje iz FK „Javor“ i pozivamo ih da zajedničkom borbom izborimo pošteno suđenje na svim utakmicama JSL.

UO kluba će na narednoj sednici napraviti plan aktivnosti vezanih za problem višegodišnjeg lošeg suđenja na bitnim utakmicama FK „Vojvodina“ inećemo stati dok naš klub ne bude imao suđenje po Praviima fudbalske igre.

FK „Vojvodina“