Lazar Zličić i Marko Putinčanin

 

Lazar Zličić i Marko Putinčanin

 

U nedelju oko 12 časova, posle udobne vožnje klupskim autobusom, fudbaleri Vojvodine doputovali su na pripreme na Zlatibor. Odmah po dolasku, ekspedicija Novosađana smestila se u novom krilu hotela „Palisad“, koji će im u narednim danima biti svojevrsna baza u kojoj će biti smešteni. Zanimljivo je da su istom hotelu smešteni i fudbaleri Crvene zvezde, koji prvi deo priprema takođe obavljaju na srpskoj planinskoj lepotici.

Treninge će crveno-beli imati na obližnjim fudbalskim terenima, a danas, posle gledanja utakmice sa Mundijala u Rusiji između selekcija Srbije i Kostarike, od 17.45 časova planiran je trening oporavka. Raspoloženje unutar ekipe Voše je veoma dobro, a igrači, njih ukupno 26, rešeni su da iskoriste dve predstojeće sedmice kako bi se što bolje pripremili za početak nove sezone.

U igračkom kadru nalaze se i novajlije Marko Gajić, Aranđel Stojković, Milan Đurić i Aleksandar Mirkov, dok stručni štab, na čelu s šefom Aleksandrom Veselinovićem, već u ponedeljak ujutro očekuje dolazak Nemanje Milojevića, novajlije koji stiže iz redova Čukaričkog, ali i najmanje još jednog potencijalnog pojačanja iz inostranstva.