Fudbaleri Vojvodine

 

Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Budvu, gde će u narednih 13 dana raditi na sticanju forme za drugi deo sezone.

Posle 13 sati puta, ekspedicija Vojvodine doputovala je u crnogorski grad Budva, gde će u narednih 13 dana obaviti glavni deo priprema za drugi deo sezone. Put od Veternika do crnogorskog primorja protekao je bez većih problema, a crveno-beli su iskoristili priliku i za kraći predah u hotelu „Palisad“ na Zlatiboru, gde su imali ručak i potom nastavili ka Budvi.

Ekipa Vojvodine smestila se u hotelu „Bracera“, a prvi trening odradiće već sutra od 10 časova. Šef stručnog štaba Dragan Ivanović odlučio se da na pripreme putuju sledeći igrači:

Marko Kordić, Nikola Perić, Emil Rockov, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Bogdan Planić, Darko Puškarić, Filip Babić, Aleksandar Andrejević, Marko Đurišić, Dženan Bureković, Dušan Jovančić, Lazar Zličić, Uroš Stamenić, Nikola Trujić, Filip Malbašić, Siniša Babić, Filip Knežević, Milan Spremo, Strahinja Krstevski, Darko Jović, Mihajlo Nešković, Milan Lazarević, Marko Vukasović, Srđan Šćepanović i Brajan Iloski.

Na put nisu krenuli Vladimir Kovačević i Aleksandar Paločević, koji će se za koji dan priključiti reprezentaciji zbog utakmice protiv SAD u San Dijegu, ali će njih dvojica naknadno doputovati u Crnu Goru. Takođe, na pripreme nije pošao ni Novica Maksimović, koji je prešao u kazahstanski Atirau, kao ni Nenad Gavrić, Nikola Aksentijević i Miloš Trifunović, na koje se ne računa za nastavak sezone.

U Budvu nije doputovao ni kapiten Vojvodine Dejan Meleg, koji je u pregovorima sa jednim inostranim klubom i njegov status biće poznat u narednim danima.

Tokom priprema u Budvi, fudbaleri Vojvodine odigraće minimum četiri prijateljske utakmice (moguće i pet), a prva je na programu već u utorak, kada će rival crveno-belima biti Sutjeska iz Nikšića.