Фудбалери Војводине допутовали су у Лијеж, где их сутра очекује меч трећег кола квалификација за Лигу Европе против белгијског Стандарда.

После пријатног двочасовног чартер лета са аеродрома „Никола Тесла“, експедиција ФК Војводина је на аеродром у Лијежу слетела око 11:30 часова, а већ у 12:15 сати сви чланови експедиције сместили су се у хотел са четири звездице „Ван дер Валк“, у којем ће бити смештени у току данашњег и сутрашњег дана.

Шеф стручног штаба Ненад Лалатовић је одлучио да у Лијеж допутују следећи играчи: Горан Вуклиш, Немања Тороман, Аранђел Стојковић, Синиша Саничанин, Младен Деветак, Ђорђе Ђурић, Славко Бралић, Стефан Ђорђевић, Никола Андрић, Владимир Ковачевић, Никола Дринчић, Огњен Ђуричин, Миодраг Гемовић, Дејан Зукић, Петар Бојић, Миљан Вукадиновић, Богдан Младеновић, Новица Максимовић, Немања Човић и Момчило Мркаић.

Заједно са њима и члановима стручног штаба, у Лијеж су допутовали још и в.д. председника клуба Драгољуб Самарџић, чланови Управног одбора Љубомир Апро и Милан Н. Ђукић, као и поједини чланови клупског менаџмента и администрације.

За данас у 19 часова, на стадиону „Морис Дуфран“ предвиђена је конференција за новинаре, на којој ће се белгијским медијима обратити шеф стручног штаба Ненад Лалатовић, а сат времена касније, фудбалери Војводине ће одрадити тренинг на стадиону на којем их сутра очекује утакмица против Стандарда.

Меч између Стандарда и Војводине у четвртак игра се од 20 часова, уз директан пренос на Радио-телевизији Србије, Радио-телевизији Војводине и телевизији Арена спорт.