31-1

Drugi deo priprema za narednu sezonu fudbaleri Vojvodine odrađuju na srpskoj planinskoj lepotici, Zlatiboru. Ekipa je kao i prošle godine smeštena u hotelu „Palisad“ u kojem ima izvanredne uslove za boravak dok se treninzi obavljaju na sjajno pripremljenom terenu koji je lociran na nekih stotinak metara od hotela.
Treninzi se prema planu i programu obavljaju dva puta dnevno, a stručni štab Vojvodine na čelu sa Zoranom Marićem zadovoljan je zalaganjem, disciplinom i atmosferom u ekipi.
Srećna je okolnost da nema povređenih igrača, a sitnije uobičajene zdravstvene probleme uspešno rešava medicinski tim koji predvodi Dr Borko Vukosav.
Ekipu su proteklog vikenda posetili predsednik UO kluba, gospodin Zoran Šćepanović i sportski firektor gospodin Mladen Jovanić i tom prilikom prisustvovali drugom kontrolnom susretu sa rumunskim Očelulom koji je završen nerešenim rezultatom 1:1.
Do kraja priprema, „crveno-beli“ će odigrati još dve prijateljske utakmice. Prvi rival će biti lokalni klub Čajetina dok je za kraj predviđeno još jedno odmeravanje snaga sa Očelulom.
Nakon povrataka u Novi Sad i kraćeg odmora ekipa najverovatnije putuje u Belgiju gde će odigrati prijateljsku utakmicu sa Lokerenom.